Soţia lui Kamara a făcut videochat cu acordul lui: «A câştigat 10.000 de dolari într-o lună!»

25 aprilie 2018 8:16   Vedete românești
Ultima actualizare:

Oana Kamara nu îşi mai poate ascunde secretul ruşinos. Soţia artistului făcea videochat de pe vremea când lucrurile în căsnicia cu solistul nu erau la final. Colega de muncă a brunetei a făcut dezvăluiri despre mariajul celor doi şi a subliniat că chiar Kamara i-ar fi dat ideea să meargă la studioul de videochat, unde o aducea uneori el.

Căsnicia lui Kamara este pe butuci, dar se pare că problemele lor sunt mult mai vechi şi nu sunt cauzate neapărat de infidelităţile din ultimele luni. Lucrurile s-ar fi deteriorat cu mult timp înainte, când nevoită să se întreţină, Oana s-a apucat de videochat. Colega ei a făcut dezvăluiri despre cum a început soţia lui Kamara să facă sex virtual contra cost şi câţi bani a câştigat din asta.

"Prima lună de muncă a făcut 10.000 de dolari. Au fost şi fete care au plecat după o zi sau două, pentru că spuneau că este foarte greu. Ei, sinceră să fiu cred că îi şi plăcea. Uneori o aducea chiar el. El a pus videochat-ul într-o lumină. Niciun bărbat din lumea asta nu trebuie să-şi lase nevasta să facă aşa ceva! Este o lume urâtă şi este prostituţie virtuală. O susţin până mor. Ea spunea că că nu este aşa. O dată ce ai avut contact sexual chiar şi printr-un monitor e tot prostituţi, sex contra cost. Eu nu cred că fata asta s-a dus de bine, pentru că nu-i lipsea nimic şi era super fericită!", a declarat Anca, la Antena 1. 

De altfel, zilele trecut reporterii de la "Xtra Night Show" au surprins-o pe Oana în faţa blocului unde funcţionează acest studio de videochat la care ea încă se pare că lucreză. 

Mai multe