Soția lui Leo Iorga, la cuțite cu fosta amantă: «Florența e doar a „enșpea” femeie cu care s-a culcat»

12 decembrie 2016 22:16   Vedete românești
Ultima actualizare:

S-au aprins spiritele rău de tot în triunghiul amoros Leo Iorga-Paula Iorga-Florenţa Marin. După ce solistul de la Pact şi-a concediat impresara şi din trupă, şi din inimă, acum a venit rândul soţiei acestuia să o pună la punct pe rivală.

După ce Leo Iorga (51 de ani) a anunţat că şi-a concediat impresara, după patru ani de colaborare, nu a mai fost linişte în trupa Pact. Florenţa Marin (42 de ani) nu s-a împăcat cu decizia solistului şi a făcut nenumărate reproşuri la adresa rockerului, dar şi a soţiei acestuia, Paula Iorga. Bruneta a spus că a fost nedreptăţită din moment ce a adus 400 de concerte pe parcursul colaborării şi, în plus, a avut şi grijă de Leo, care în 2011 a fost diagnosticat cu cancer la plămâni. Această remarcă a supărat-o pe Paula, soţia lui Leo, care acum tună şi fulgeră. ”Femeia asta nu a făcut decât să intre cu bocancii în viaţa noastră.

M-a durut în primul rând faptul că Leo e bolnav, nu că ea era a «enşpea» femeie cu care un artist se culcă. Eram sigură că Leo va reveni acasă. E o femeie fără scrupule, care poate spune orice. Nu trebuie să fii inginer ca să-ţi dai seama că această femeie bate câmpii”, a declarat Paula Iorga, pentru Click! Femeia se bucură şi pentru faptul că Florenţa nu mai are nici o legătură cu trupa. “Aş vrea să-şi vadă de viaţa ei, pentru că mai mult rău ne face. Ceea ce trebuia să se întâmple, s-a întâmplat şi e foarte bine că formaţia a luat această decizie, nu erau mulţumiţi de ea. Ea făcea nişte lucruri aiurea. Îi programa spectacole fără ştirea lui, o să-i facem o notificare ca să nu mai vorbească în numele lui Leo”, ne-a mai spus Paula Iorga, care e căsătorită de 27 de ani cu fostul artist de la Compact.

Mai multe