Soţia lui Pepe, singură la mare! S-a jucat cu slipul, iar mintea bărbaţilor a luat-o razna

14 august 2017 18:13   Vedete românești
Ultima actualizare:

Raluca Pastramă nu-l aşteaptă pe Pepe să o ducă la mare. Ocupat până peste cap cu noua lui emisiune tv de la Antena 1, dar şi cu concerte, artistul i-a dat liber soţiei să fugă pe Litoral în compania prietenelor, iar ea s-a distrat pe cinste. Deşi a purtat ochelari mari de soare care îi acopereau bine chipul, bruneta nu avea cum să treacă neobservată, mai ales că slipul alb şi transparent i-a dat ceva de furcă.

Pepe ştie el ce ştie când nu este tentat să întorcă privirea după alte femei. Chiar dacă la emisiunea pe care o prezintă la Antena 1 are o grămadă de domnişoare în jur, toate îmbrăcate sumar, şi acasă artistul are cu ce se lăuda. Soţia sa, Raluca, arată impecabil după două sarcini şi a demonstrat că are un corp fără cusur weekend-ul trecut la mare când s-a distrat cu fetele, fără soţ şi fără cele două fetiţe ale lor, Maria şi Rosa-Alexandra.

Bruneta a făcut zeci de capete să se întoarcă după ea, mai ales datorită costumului de baie alb, care atunci când a ieşit din apă i-a dat ceva bătăi de cap. Stresată că prin el s-ar putea să se vadă mai mult decât este cazul, soţia lui Pepe şi-a aranjat slipul, iar simplul ei gest i-a zăpăcit pe domnii aflaţi la malul mării. Nici în partea de sus, tânâra mămică nu stă deloc rău. Implanturile sunt la locul lor, deşi ea a trecut prin două naşteri şi a alăptat.    

Mai multe