Soţia lui Robert Turcescu a născut! Prima fotografie cu bebeluşul | FOTO

20 iulie 2015 21:00   Vedete românești
Ultima actualizare:

Oana Nuţu (26 de ani), creatoarea de modă care i-a furat inima jurnalistului Robert Turcescu (40 de ani), a născut cu puţin timp în urmă. Tânăra a adus pe lume prin cezariană o fetiţă perfect sănătoasă. Cei doi s-au căsătorit în toamna anului trecut şi se pare că nunta făcută în mare grabă avea un motiv serios.

Creatoarea de modă a surprins pe toată lumea în această primăvară când a fost văzută cu burtica acoperită de haine largi, semn că încă nu voia ca toată lumea să-i afle secretul. Recent, tânăra s-a fotografiat la malul mării, într-o rochiţă vaporoasă de culoare albă, care îi scotea în evidenţă burtica de gravidă. Creatoarea de modă le-a mărturisit apropiaţilor că sarcina nu i-a creat probleme deosebite. Astăzi (20 iulie), jurnalistul a trăit emoţii mari cît timp soţia sa s-a aflat pe masa de operaţie. ea a născut o fetiţă care va purta numele Vera Ilinca. Mămica şi bebeluşul se simt bine, însă conform procedurilor vor rămâne internate câteva zile în maternitate. 

Oana Nuţu şi Robert Turcescu s-au căsătorit în mare grabă anul trecut în luna octombrie. Jurnalistul a avut o relaţie de 10 ani cu Oana Sârbu, până să o cunoască pe actuala lui soţie. Dacă pentru creatoarea de modă experienţa unui copil o trăieşte în premieră, jurnalistul este deja tatăl unei fete de 14 ani pe care o are din căsătoria cu Corina Ilie.

Robert Turcescu este fost realizator de televiziune la B1 TV. De-a lungul timpului, el a lucrat atât în presa scrisă cât şi în radio. Recent, Robert Turcescu a implicat într-un scandal de proporţii, el recunoscând public faptul că a fost ofiţer sub acoperire.

Mai multe