Soția milionarului agresor, lovită în trecut și de un alt fost iubit! „M-a speriat foarte tare”

17 august 2020 1:13   Vedete românești
Ultima actualizare:

Irina Popescu, soția milionarul Mihai Bizu, arestat în prezent după ce a încercat să o ucidă pe aceasta, povestea în urmă cu ceva vreme tot o întâmplare de violență domestică.

Se pare că Irina Popescu nu este străină de episoade violente în relațiile sale. Aceasta a mai fost agresată de un fost iubit. Tânăra povestea în urmă cu ceva ani, în cadrul unui interviu, ca a mai fost agresată tot de un afacerist.

Irina Popescu, soția afaceristului Mihai Bizu, a trecut prin clipe de coșmar weekend-ul trecut, după ce a fost atacată de soțul ei din senin, în urma unui scandal. Acesta a lovit-o pe femeie cu capul de jacuzzi și ar fi încercat să o înece sub privirile prietenilor care încercau să aplaneze conflictul. De asemenea, agresorul a și violat-o pe aceasta.

Irina Popescu, agresată și în realția cu afaceristul Teodor Pop

Irina Popescu, originară din Republica Moldova, este expertă în belly-dance (dans din buric), psiholog, și a luat cursuri de yoga și tantra yoga, arta sexului, la Paris. Aceasta a devenit mai cunoscută după ce a avut o idilă și cu cântărețul Costi Ioniță, despre care a vorbit mereu numai de bine.

Totuși, Irina a mai avut o relație de patru ani cu omul de afaceri Teodor Pop, un apropiat al lui Bivolaru, pe care l-a cunoscut tot la cursurile de yoga. Tânăra ne povestea în 2012 că l-a părăsit din cauza violenței. „Ne-am certat rău de tot, iar el m-a bruscat. M-a speriat foarte tare şi l-am părăsit imediat", mărturisea atunci aceasta. 

Mai multe