Soţia va lua foc! Tămaş s-a serbat cu amanta, în Spania

17 aprilie 2018 19:42   Vedete românești
Ultima actualizare:

Surpriză! Deşi în urmă cu trei luni se jura că în familia lui toate-s bune şi frumoase, iată că solistul Aurel Tămaş a comis-o din nou cu amanta mai tinerică, Eliza Ancău.

Aurel Tămaş a împlinit luni 67 de ani, eveniment pe care l-a sărbătorit cu fast, tocmai în Spania, unde a fost invitat să susţină un recital, alături de actorul Andrei Duban, pentru diaspora română. Sărbătoritul a postat pe Facebook un filmuleţ în care zeci de persoane îi cântă ”La mulţi ani!”. Tămaş a primit în dar un tort cu un microfon de ciocolată şi un tricou personalizat. Eliza, despre care tot Clujul vuieşte că ar fi amanta lui, s-a ferit să apară în cadru, ca să nu intre iar în vizorul soţiei lui Aurel, însă tot s-a dat de gol că se află  în Spania. Ea s-a pozat separat, la câteva ore distanţă, alături de Andrei Duban.

Eliza, tânăra care i-a cucerit inima lui Tămaş, are ochii albaştri şi părul lung ca al Ilenei Cosânzeana şi a fost asistenta acestuia la emisiunea ”Minunile lui Tămaş”, difuzată de Look TV. Mai apoi a devenit impresara cântăreţului. Frumuseţea i-a adus şi câteva titluri de Miss, pe plaiurile natale, dar şi în străinătate. Anul trecut, superba femeie a obţinut primul loc la ”Miss Global Charity Queen”, din Taiwan, iar în urmă cu trei ani a pus mâna pe tiltul de ”Miss România Supranaţional”.

Contactat telefonic de Click! în urmă cu două luni, când scandalul a luat amploare, cântăreţul a infirmat zvonul că ar avea o amantă: ”Nu e adevărat. Fata asta lucrează la televiziune la mine, s-a ocupat de managerierea unor artişti şi a mers în America pentru că ea a organizat turneul”.

Mai multe