Soții Maxer au sărbătorit-o pe Maysa. Micuța a făcut doi ani

18 octombrie 2021 22:27   Vedete românești
Ultima actualizare:

A fost petrecere în week-end, în familia Maxerilor. Deea și Dinu Maxer au sărbătorit-o pe micuța Maysa, care a împliniti doi anișori.

Maxerii și-au pus casa la dispoziție și au dat o petrecere restrânsă, cu nașii și câțiva micuți invitați la cheful Maysei. Deea s-a îmbrăcat identic cu fiica ei, iar surpriza petrecerii a fost tortul de două etaje, ornat cu unicorni. Deea este în culmea fericirii de când a devenit mamă de fetiță. Maysa este ca argintul viu și a reușit să le devasteze casa, deși are doar doi anișori! “Mi-a mâzgălit toți pereții! Trebuie să zugrăvesc toată casa! Nici lustră nu mai avem, am stat trei zile pe întuneric”, a povestit Deea câteva dintre isprăvile Maysei, la „Xtra Night Show”.

Escapadă romantică la Amsterdam

Soții Maxer tocmai s-au întors dintr-o vacanță romantică petrecută în Amsterdam, oraș care i-a fermecat. „Am încercat niște afrodisiace care au avut efect de abia după 24 ore. E un oraș romantic, boem. La spectacolul cu show erotic ne-au cerut certificatele Covid. Acolo e țară verde, nu e nimeni bolnav. Și în cartierul roșu am fost de patru ori. Dar nu am cu cine, mi-am ales cel mai cuminte bărbat de pe planetă. Data viitoare merg fără Dinu în Amsterdam”, a mai spus Deea, la Antena Stars.

Citește și:

Deea Maxer, adevărul despre complicațiile de la cezariană: «Am avut hemoragie, a durut îngrozitor»

Deea Maxer, reacție dură după ce a fost numită «mamă grasă». Poza care le-a ofensat pe unele fane

Mai multe