Soţiile lui Ilie Năstase fac curat una după cealaltă: «Schimb mobila și apoi facem sfeștanie»

22 octombrie 2019 21:14   Vedete românești
Ultima actualizare:

O dată la câţiva ani, vila din Primăverii a lui Ilie Năstase este renovată. Cam toate soţiile tenismenului şi-au lăsat acolo amprenta şi au “măturat” una după cealaltă. Brigitte a făcut curat după Amalia Năstase în 2016, iar acum a venit rândul actualei doamne Năstase să zugrăvească după Brigitte. Ioana Năstase renovează dormitorul şi livingul şi vrea să facă sfeştanie pentru a alunga energiile negative.

De mai bine de o lună Ioana (43 de ani) a părăsit domiciliul conjugal din Primăverii. Pentru că nu se mai simţea deloc bine în vila în care stătea cu Ilie Năstase (73 de ani), bruneta şi-a închiriat un apartament cu două camere în Pipera, iar soţul o vizitează acolo. Mutarea a făcut-o în special pentru că relaţia lor a început să scârţâie şi s-a gândit chiar să  divorţeze de cel căruia i-a spus ”DA” la starea civilă în urmă cu şase luni. Însă, zilele trecute s-au întâlnit şi şi-au disputat ”la rece” căsnicia, iar concluzia a fost să îşi mai dea o şansă. Cu o condiţie însă, pe care Nasty a acceptat-o ferm.

Astfel, Ioana i-a cerut să o lase să schimbe mobilierul şi să renoveze casa din Primăverii, iar apoi să facă o sfeştanie, căci altfel ea nu se va mai întoarce în acel loc în care au locuit şi celelalte patru soţii ale controversatului tenisman, care se pare că şi-au lăsat energiile negative pe acolo. Zis şi făcut, după ce a primit acceptul, Ioana a început imediat marea schimbare. Întâi l-a ”sfinţit” pe soţul ei printr-un pelerinaj pe la mânăstirile din nordul Moldovei, iar de câteva zile s-a apucat de curăţenie şi la propriu, şi la figurat după cele patru soţii. 

”O schimbare e întotdeauna binevenită. Da, am vizitat mânăstirile din Moldova, l-am dus pe Ilie să îşi liniştească sufletul. El tot timpul îmi spune ”măi, femeie, până la tine nu am fost deloc la mânăstiri!”. Şi am observat chiar şi o schimbare la el. E mai liniştit, ceea ce contează foarte mult. Încerc să schimb ceva şi prin casă, vreau să fac totul după gustul meu. Renovăm puţin, schimbăm mobilierul în dormitor şi în living”, a spus Ioana pentru Click!

Culmea este că mai toate nevestele lui Nasty au făcut prin rotaţie curăţenie una după cealaltă, dar se pare că deşi au schimbat mobila, finalul a fost cam acelaşi. În 2012, cea de-a patra soţie,  Brigitte a început curăţenia după Amalia Năstase. A renovat exteriorului casei, iar în 2016 a schimbat tot mobilierul şi a modernizat tot interiorul cu ajutorul echipei ei de muncitori.

Din păcate, în 2018 ea a părăsit controversata casă de un milion de euro a lui Ilie, mutându-se într-un apartament pe Nordului. De aici până la divorţ n-a mai fost decât un pas. Cine ştie, de data aceasta schimbarea va fi bună pentru Nasty, iar numărul cinci îi va purta noroc.

De altfel, şi Ilie s-a mai cuminţit, iar meritele ar putea fi atribuite actualei neveste. “Ioana face bine ce face, ea a hotărât să facă această schimbare şi sunt de acord cu ea”, ne-a spus acesta, semn că s-a lăsat îmblânzit şi respectă “ordinele” Ioanei.

Citește și:

EXCLUSIV Ioana Simion: «Am plecat din casa lui Ilie Năstase. Simțeam mereu energii negative acolo»

EXCLUSIV Soția lui Ilie Năstase a devenit regina luxului! Mercedes nou și ținută de 10.000 de euro

Mai multe