Soţul Alinei Laufer, ameninţat cu moartea după ce l-a votat pe Ponta

20 noiembrie 2014 16:21   Vedete românești
Ultima actualizare:

Alegerile prezidenţiale de anul acesta au încins spiritele între cele două tabere adverse.

Pe de o parte tabăra lui Klaus Iohannis, iar pe de altă parte cei care l-au susţinut şi votat pe Victor Ponta, care s-au duelat în special pe reţelele de socializare. Atacurile s-au îndreptat şi împotriva altor români care au crezut în social-democraţi şi au îndrăznit să îşi exprime părerea.

Unul dintre cei care au ales să iasă la vot şi să îl prefere pe primul plan pe candidatul PSD, Victor Ponta, a fost şi soţul Alinei Laufer, Ilan Laufer, care a dorit să îşi expună public opţiunea electorală pe pagina de Facebook.

Însă acesta nu se aştepta ca o simplă postare să provoace un întreg scandal şi să se ajungă la mesaje de ameninţare, injurii, avertizări la adresa lui şi a întregii familii, din partea unor utilizatori care s-au declarat nemulţumiţi de alegerea omului de afaceri.

Ilan este hotărât să ia măsuri împotriva abuzurilor la care a fost supus, şi este hotărât să depună mai multe plângeri penale împotriva celor care i-au adresat injurii, dorind sa avertizeze că un asemenea fenomen antisemit este inadmisibil.

Mai multe