Soţul Andreei Bălan, mărturisiri în lacrimi: "Într-o parte fiica e bine, dar în partea cealaltă îţi moare nevasta!"

15 martie 2019 10:37   Vedete românești
Ultima actualizare:

Clipe de coşmar a trăit soţul Andreei Bălan după ce artista a suferit un stop cardio respirator pe masa de operaţie, la naşterea celui de-al doilea copil al cuplului. Momentul a fost atât de dureros pentru actorul George Burcea (31 de ani), încât şi acum când povesteşte cu lacrimi în ochi cumpăna prin care a trecut. Partenerul artistei a făcut mărturisiri emoţionante din noaptea de coşmar în care nu ştia dacă să se bucure sau să plângă.

Familia Andreei Bălan a fost greu încercată la cea de-a doua operaţie de cezariană pe care artista a suferit-o în urmă cu o săptămână şi jumătate. Atunci, solista a intrat în stop cardio-respirator din cauza emboliei amniotice cu care a fost diagnosticată. Momentul a fost extrem de greu pentru medici, dar mai ales pentru soţul cântăreţei, care a privit neputincios totul de după un geam.   

"Era ceva de sărbătorit. Venirea pe lume a unui copil, al doilea copil, dar dintr-o dată am văzut două lucrui total diferite. Naşterea Clarei, care era foarte frumoasă, într-o parte, iar în partea cealaltă cum îţi moarte nevasta. În partea dreaptă erai tu, pe masa de operaţie şi fetele care te resuscitau. Nu ştiai... să râzi sau să plângi. Apoi a fost o perioadă de 3-4 ore în care doctorii au fugit efectiv de mine. Asistenţii fugeau şi ei de mine. Nu puteau să-mi zică nimic, pentru că tu nu erai stabilă. Mi-am dat seama că este ceva grav. (...) Am stat pe hol, făcând 6 etaje, când sus, când jos, până la 6 dimineaţa încercând să dau de cadre medicale. Nu mi-am imaginat că o să văd pe cineva atât de drag cu un tub în gură. Am vorbit cu tine la Terapie Intensivă în cele două zile în care ai stat internată, dar tu nu-ţi aduci aminte nimic", a povestit George Burcea pentru videoblogul Andreei Bălan. Pentru că artista era intubată, conectată la aparate şi avea branulă, George Burcea a făcut un gest cu care a topit-o pe solistă. "Ai pupat picioruşul, aşa mi-a spus doamna doctor... că am un soţ extraordinar", a spus şi cântăreaţa.

Andreea Bălan alăptează după stopul cardio-respirator 

Fericită că a fentat moartea şi că este una dintre cele 10 procente dintre femeile care supravieţuiesc acestei complicaţii, Andreea Bălan a început să se acomodeze cu fetiţa ei Clara Maria. "Este foarte cuminte. E frumoasă şi are mult păr. A avut 3190 kg la naştere şi a mai luat ceva în greutate. Am şi inceput sa alăptez, abia astăzi ( n.r. joi). Am stat patru nopţi aşa cum am convenit de la început şi mâine mă externez. Medicii mi-au spus că am văzut-o şi că am plâns de fericire când mi-au arătat-o, dar eu nu îmi mai aduc aminte nimic. Doamna doctor îmi închisese operaţia, dar am început să sângerez şi deja eram în stop cardio-respirator, aşa că m-au deschis la loc ca să cureţe tot. O ruptură uterină este mai greu de reparat. Acum singurele restricţii pe care le am sunt cele privind închiderea tăieturii. Asta va dura probabil 2 luni. Peste 4 luni o să pot să dansez, iar la 6 luni să fac prize cu Petrişor", a mărturisit Andreea Bălan lăsând loc speculaţiilor potrivit cărora medicii i-ar fi extirpat uterul ca să o salveze. 

Citeşte şi:

Andreea Bălan se mândrește cu fetița ei: «E cuminte și papă mult. Sunt o norocoasă»

Vești proaste pentru Andreea Bălan! Când se va putea întoarce artista pe scenă

Mai multe