Soțul Daianei Anghel a făcut infarct. Mesajul disperat al fostei știriste

2 decembrie 2020 13:03   Vedete românești
Ultima actualizare:

Daiana Anghel (44 ani) trece prin momente grele, după ce soțul ei, Sorin Gonțea, a făcut infarct. Anunțul a fost făcut chiar de vedetă pe contul de Instagram.

Fosta prezentatoare de știri și-a informat fanii pe Instagram cu privire la sarea de sănătate a partenerului ei de viață, care se află acum internat în spital. Bărbatul este stabil. "So a făcut un infarct azi dimineață și este internat în spital, mâine urmează să-i facă toate analizele. Acum este stabil, este ok… doar că cred că mă înțelegeți că nu am chef acum și nu-mi arde de story, de quiz, de ce aveam de postat. Vă rog să aveți răbdare câteva zile, până când voi ști că totul este ok și că o să se întoarcă acasă și ne liniștim”, a spus, pe Instagram, fosta prezentatoare de știri de la Antena 1, care acum se ocupă de o afacere cu produse naturiste.

Daiana Anghel și-a găsit liniștea alături de Sorin, după un eșec amoros răsunător. în 2014, ea a anulat nunta cu fiul fostului prefect de Argeş, Traian Tămagă. Bărbatul a acuzat-o atunci pe Daiana de infidelitate, în fapt el fiind cel care avea o relaţie în paralel. Ulterior, adevărul a ieşit la iveală, căci fostul logodnic al Daianei s-a căsătorit cu femeia cu care atunci trăia o aventură şi care era şi însărcinată. În august 2019, Daiana Anghel a spus un «da» hotărât în faţa ofiţerului Stării Civile. Alesul ei se numeşte Sorin Gonţea. 

Daiana Anghel lucrează în televiziune de la 21 de ani

Daiana a debutat în televiziune la Tele 7 Deva, pe când avea doar 21 de ani. Ea s-a făcut repede remarcată, iar, în 2005, prezenta deja pentru Antena 1 Deva. Între 2005 şi 2007, Daiana a continuat cu Antena 3, între 2007 și 2008 cu Sport.ro, între 2009 și 2011 cu Antena, iar în final, între 2011-2012, cu postul Kanal D. În anul 2012, Daiana a renunţat definitiv la televiziune.

Citește și:

Fosta ştiristă Daiana Anghel s-a cununat civil. Ce fericită e la braţul soţului ei

Care este diferența dintre infarct și stop cardiac. Mulți le confundă

Mai multe