Soțul Elenei Gheorghe a băgat în spital un biciclist!

1 iunie 2015 21:14   Vedete românești
Ultima actualizare:

Interpreta hit-ului “Ecou”, solista Elena Gheorghe (29 de ani), şi soţul ei, Cornel (33 de ani), au fost implicați, ieri, în localitatea Teaca, din Bistrița-Năsăud, într-un accident rutier.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Bistrița-Năsăud, autoturismul de lux, condus de Cornel, a acroșat un biciclist, în vârstă de 59 de ani, care a virat brusc, fără să se asigure: „Biciclistul a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe cu multiple traumatisme, suferite în urma unui accident rutier”, a declarat medicul şi purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, Mihaela Mastan. 

Și autoturismul cântăreţei a fost serios avariat, Elena Gheorghe fiind nevoită să închirieze o platformă pentru a transporta mașina în Capitală. Cei doi soți au mai rămas câteva ore în Bistriţa, pentru declaraţii la Poliţie şi pentru prelevarea de probe biologice. Elena Gheorghe a concertat duminică seară la Bistriţa, iar în momentul producerii accidentului, se îndrepta spre Mureş, unde avea programat alt concert.

Mai multe