Soțul Gabrielei Cristea a dezvăluit când vor face botezul fetiței: „Vrem unul mare”

22 octombrie 2017 18:37   Vedete românești
Ultima actualizare:

Tavi Clonda a dat-o de gol pe soția sa și a dezvăluit când vor face nunta și botezul. Momentan, Gabi Cristea și Tavi sunt mult prea ocupați pentru a stabili ceva concret cu aceste dou evenimente, dar cântărețul mărturisește că soția sa are o mică problemă în ceea ce privește locația nunții.

Invitat la emisiunea „Star Matinal de Weekend”, de pe Antena Stars, Tavi Clonda a dezvăluit publicului că plănuiește să organizeze nunta cu Gabi Cristea în primăvara anului viitor:

„Nu ne pregătim pentru botez deocamdată, cred că la anul îl vom face. Nu avem timp până vine postul. În primăvară, da, cam prin martie – aprilie. Vrem să îl facem mare”, a precizat Tavi Clonda, în cadrul emisiunii.

Cu toții ne-am aștepta ca nunta lor să fie organizată într-un loc exclusivist și special. În mod bizar, Gabriela Cristea nu-și dorește să se căsătorească la Paris, așa cum au făcut multe vedete: „Dacă am face una în străinătate, nu am face la Paris. Gabriela are o problemă mică cu Parisul. Se spune că dacă mergi acolo și te căsătorești, divorțezi. O să facem numai una, probabil, în același timp cu botezul”, a mai adăugat soțul Gabrielei Cristea.

Cântărețul și prezentatoarea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, iar povestea lor de dragoste s-a concretizat prin aducerea pe lume a unei fetițe adorabile, pe nume Victoria. A fost o adevărată minune în viața Gabrielei Cristea, care și-a dorit de mult timp un copil.

Mai multe