Soţul Ilenei Ciuculete, în lacrimi la TV, după ce a aflat cum a murit tatăl lui

25 iunie 2014 9:47   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cornel Galeş, soţul Ilenei Ciuculete, a aflat acum câteva zile, în direct, că tatăl lui a murit în urmă cu şase luni. Vestea a fost ţinută în secret de toată familia lui, înclusiv de către fratele său şi de concubina acestuia, prezentatoarea TV Ioana Maria Moldovan.

O infirmieră care l-a îngrijit pe socrul cantareţei a dat detalii dureroase despre ultimele clipe de viaţă ale bătrânului. "Era imobilizat la pat, foarte bolnav. Din câte ştiu eu, suferea de Alzheimer. Nu a fost vizitat de către Ioana Maria Moldovan niciodată. Era la un azil particular din Pipera. Am fost acolo când a decedat. Ioana a venit singură şi l-a văzut, a chemat maşina funerară şi l-a luat. Fratele lui Cornel Galeş nu a venit. A murit într-un chin foarte mare, slab şi amărât. Era foarte bine îngrijit, ea la un azil particular, totul costa în jur de 1700 mii lei. A murit în decembrie. Când o vedea pe Ileana Ciuculete cântând la televizor, plângea. A fost împărtăşit de un preot înainte de a muri. O spun din nou: niciodată nu a fost vizitat de cineva din familie".

Cornel Galeş a aflat luni că părintele lui a murit acum şase luni. Nici el, nici soţia lui nu l-au vizitat vreodată pe bătrân la azil. Cei care s-au ocupat de bărbat şi de înmormântarea acestuia au fost Marian, fratele lui Cornel Galeş, şi iubita acestuia, prezentatoarea TV Ioana Maria Moldovan.

Mai multe