«Soţul meu, Leo Iorga, a pus cruce pe trecut de acum doi ani»

2 decembrie 2018 19:14   Vedete românești
Ultima actualizare:

Paula Iorga (52 de ani) a suferit enorm, în 2016, când a aflat să soţul ei, Leo Iorga, care se luptă de şapte ani cu cancerul pulmonar, era topit după impresara lui de la acea vreme, Florenţa Marin (43 de ani). Şi-a şters lacrimile şi nu s-a dat deloc bătută, luptând ca o leoaică pentru căsnicia lor, care anul acesta a împlinit 25 de ani. Au sărbătorit cu fast, în familie, alături de cei doi băieţi ai lor.

Căsnicia lui Leo şi a Paulei Iorga a fost zguduită din temelii în urmă cu mai bine de doi ani. Scandalul a fost de pomină, cu atât mai mult cu cât Paula a făcut publică povestea lor de dragoste clandestină. Soţia îndurerată nici că a vrut să audă de divorţ, dimpotrivă, şi-a pus la punct un plan cu care a reuşit, puţin câte puţin, să o îndepărteze pe femeia care le-a stricat rostul casei. În primul rând, ea l-a convins pe Leo să o concedieze pe Florenţa Marin, care îi era impresară. Acesta din urmă a luat foc, la aflarea veştii. 

Au serbat «Nunta de Argint»

”Sunt extrem de dezamăgită că s-a ajuns aici. Am muncit 4 ani pentru proiectul «Pact» şi acum sunt incompetentă?! Am adus 400 de concerte, aşa cum erau ele, cu bani, fără bani, dar eu am luptat pentru ei când nu-i ştia nimeni. Cu Leo nu am nimic, poate să se ducă să cânte şi în Palestina, pe cât vrea el, dar să nu mă jignească. Paula Iorga ar trebui să-mi mulţumească pentru că eu am avut grijă cum să se îmbrace Leo pe scenă, când să-şi ia medicamentele, când să se odihnească. El a renunţat la mine din cauza influenţelor familiei”, mărturisea Florenţa Marin, pentru Click!  După tot acest circ mediatic, Paula Iorga şi-a însoţit partenerul de viaţă la toate concertele din ţară, ca să fie sigură că Florenţa nu îi taie calea din nou lui Leo, dar şi să-l supravegheze, în caz că i se face rău, pe scenă. 

Contactată de Click!, soţia lui Leo Iorga, solistul care ieri a împlinit 54 de ani, susţine că în familia lor domneşte din nou armonia: “Leo este când bine, când rău cu sănătatea. Ieri, de ziua lui de naştere, a avut spectacole. Ne-am luat un cadou la comun pentru că de Sfântul Nicolae este şi ziua mea şi am decis să facem acest lucru. Nu a mai fost sunat de Florenţa deloc, din câte ştiu eu. Şi-a dat seama că a greşit plus că nu mai are şanse deloc să fie împreună. Pe trecut, Leo Iorga, soţul meu, a pus cruce de multă vreme”. Paula şi Leo Iorga au serbat anul acesta 25 de ani de căsnicie, în cadrul unei petreceri. Nu a lipsit nici tradiţionalul tort din ciocolată, dar nici sticla de şampanie. 

Are concerte pe bandă, deşi se luptă cu cancerul pulmonar de şapte ani

Leo Iorga a fost diagnosticat în 2011 cu cancer pulmonar. A fost operat la Institutul de Pneumoftiziologie “Marius Nasta”, din Capitală. În toamna lui 2013 a suferit şi o operaţie pe creier, pentru extirparea unei tumori benigne. A recidivat însă în primăvara lui 2014, fiind operat atunci de medicii Sergiu Stoica şi Mihai Crăciun. În iulie 2015, Leo a suferit o altă operaţie la Fundeni, pentru extirparea unei tumori de pe glanda suprarenală. În septembrie 2015, la Spitalul Monza, artistul s-a operat pe creier pentru extirparea unei noi formaţiuni tumorale.

Mai multe