Soțul Oanei Roman l-a agățat pe Internet pe transsexualul Delia Rexha? «Îmi caut o amantă»

29 ianuarie 2020 20:12   Vedete românești
Ultima actualizare:

Oana Roman susține că nu infidelitatea a fost motivul despărțirii, însă iată că ies la iveală detalii picante din mariajul vedetei tv.

Transsexualul Delia Rexha, solist de manele, a făcut public schimbul de mesaje avut cu Marius Elisei, care l-a în abordat, în privat, pe Facebook. Iată ce i-a scris soțul Oanei: ”Ți-am dat așa că îmi caut o amantă dacă s-ar putea. Vreau să fiu cu tine, nu o mai vreau pe asta (n.r. - Oana). Îmi place corpul tău și nu contează că eşti transsexual. Ce contează asta?”.

Marius a recunoscut că a purtat această conversație, dar a subliniat, însă, că era sub influența alcoolului și tot ce a spus au fost, de fapt, glume: „E real, mă rog, nu știu. Probabil că este o discuție mai veche. Nu-mi regăsesc textul, adică nu sunt eu acolo, dar cert e că, cu siguranță am fost într-o stare mai avansată de ebrietate și îmi ardea de glume, de show”, a declarat Marius Elisei pentru spynews.ro.

Oana Roman a spus: „În acest sens voi trimite, dacă este nevoie, notificări prin avocat tuturor celor care nu înțeleg că am dreptul la imaginea și numele meu și pentru demnitatea mea și a copilului meu nu doresc să fiu asociată cu subiecte care nu mă privesc. Nu pot comenta faptele și conduita nimănui”, a declarat ea. Transsexualul din Oradea susține că Marius l-a abordat de mai multe ori.

Mai multe