Speak, distracție la mare cu o blondă și o șatenă! A rămas fără bolizi după despărțirea de Pestrița

1 mai 2017 17:09   Vedete românești
Ultima actualizare:

Îi priește burlăcia! Fotoreporterii noștri l-au surprins pe Speak în prezența a două domnișoare sexy, la Mamaia, unde au făcut turul cluburilor de fițe.

Cântărețul pare că a uitat de fosta iubire, însă există ceva care ar putea să-l facă să-și muște unghiile de ciudă. Speak le-a adus la mare pe cele două tinere cu un Volkswagen Golf, o mașină care nu se compară nici de departe cu bolizii pe care îi conducea pe vremea când era într-o relație cu Adelina Pestrițu.

După ce a intrat în stațiune, și-a parcat mașina, parcă de rușine, cât mai departe de cluburile de fițe, ale cărori parcări erau pline de mașini care mai de care mai scumpe. A preferat să lase Golful într-o parcare oarecare și să o ia la pas către cele mai cunoscute cluburi din Mamaia.

Dacă în realitate nu pare să aibă o situație financiară prea strălucită, pe Facebook face tot posibilul să arate altceva. Zilele trecute, Speak a publicat o fotografie în care apare alături de Speak, la Loft, unde au băut o sticlă de șampanie scumpă. „Masa noastră de la Loft”, a scris el în dreptul imaginii. 

Mai multe