Stau cu pieptul dezgolit şi la soare m-am prăjit

16 februarie 2015 23:07   Vedete românești
Ultima actualizare:

Are nevastă și patru copii, dar tot singur pleacă în vacanță. Zsolt Csergo (39 de ani) a petrecut weekend-ul trecut la munte, iar reporterii Click! l-au surprins în ipostaze inedite.

Soțul Nicoletei Luciu (34 de ani) a schiat în Poiana Brașov toată ziua, iar din când în când a făcut câte un popas ca să se odihnească. Noi l-am găsit la Cabana Postăvaru, unde s-a oprit ca să mănânce și să bea ceva cald.

A stat afară, cocoțat pe o bară de lemn, pentru că nu erau mese libere, și a profitat de soarele blând, de 8 grade Celsius, pentru a-și bronza tenul. A dat mesaje, a vorbit la telefon și a schimbat câte o vorbă cu câțiva cunoscuți.

GALERIE FOTO

Nicoleta Luciu nu a avut timp să-și însoțească bărbatul la schi. Ea se împarte acum între copii și filmările la reality-show-ul  ”Nunți de poveste”, care debutează în această primăvară la Prima TV. E vorba despre un reality-show, în care Luciu va avea un partener de prezentare şi colegi într-un juriu de specialitate. Vedeta a mai fost invitată anul trecut la „Cireaşa de pe tort”, de la Prima TV, audienţele crescând în cele patru emisiuni în care şi-a făcut apariţia focoasa brunetă.

Mai multe