Ștefan Bănică jr. renunță să mai fie jurat la "X-Factor?"

12 iulie 2016 7:47   Vedete românești
Ultima actualizare:

A existat zvonul potrivit căruia, postul de televiziune Antena 1 ar fi decis ca juriul emisiunii "X-Factor" să treacă printr-o nouă schimbare, Actualii jurați, Delia Matache, Horia Brenciu și Ștefan Bănică jr. au funcționat în această formulă vreme de două sezoane, dar acum, s-a pus problema dacă Ștefan Bănică jr. va mai fi sau nu în juriu.

UPDATE: Reprezentanții PR ai canalului de televiziune Antena 1 au anunțat că Ștefan Bănică jr va rămâne în juriul emisiunii "X-Factor" și în al șaselea sezon care va fi difuzat din toamnă.

Potrivit informațiilor oferite de ZiarulRing.ro, Ștefan Bănică jr. ar fi urmat să fie înlocuit de comediantul Mihai Bendeac, astfel încât cel de-al șaselea sezon să fie jurizat de Delia Matache, Horia Brenciu și Mihai Bendeac.

Delia și Bendeac s-au mai aflat împreună în postura de jurați tot la o emisiune de pe Antena 1 - "iUmor" - alături de Cheloo, și el un fost jurat "X-Factor". 

În această perioadă se fac filmări pentru noul sezon "X-Factor" care va fi difuzat din toamnă. Astăzi, 12 iulie, va fi făcut și anunțul oficial al înlocuirii lui Ștefan Bănică jr. din juriu.

Mai multe