Ștefan Hrușcă a avut de tras după incendiul din «Colectiv»

21 decembrie 2015 22:15   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ştefan Hruşcă, stabilit în Canada de 21 de ani, a revenit în ţară la începutul lunii decembrie pentru tradiţionalul concert de colinde, intitulat ”Leru-i ler”. Numai că totul n-a mai mers uns, ca altădată, căci sălile unde era programat să cânte ar fi pus în pericol viaţa spectatorilor, dar şi pe a lui, în caz de incendiu.

Ştefan Hruşcă (58 ani) a avut de pătimit în acest turneu. Nici nu mai ştia unde cântă, fiindcă se trezea că sala în care avea programat concertul nu avea aviz ISU (n.r.-Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă). Prin urmare, organizatorii l-au tot mutat de colo-colo, în săli mai sigure, pentru a evita o tragedie ca cea de pe 30 octombrie 2015, din Club “Colectiv”, unde şi-au găsit sfârşitul peste 60 de tineri, în urma unui incendiu. Cantautorul, care aseară a susţinut două concerte la Timişoara cu casa închisă, a fost nevoit să-şi mute unele spectacole. De pildă, concertul pe care Ştefan Hruşcă trebuia să-l susţină la Sibiu, a fost anulat, întrucât Casa de Cultură nu a primit aprobare să-şi desfăşoare activitatea. În contul concertului de la Sibiu, el a susţinut un show pentru admiratorii săi din Cristian, Jud. Braşov. De asemenea, Hruşcă n-a mai putut cânta nici la Casa de Cultură din Slobozia, deoarece şi aici s-au găsit nereguli. Dar a primit aprobare pentru un spectacol în Tulcea. La Cluj, artistul a fost mai norocos, căci a urcat pe scena Casei de Cultură a Studenţilor cu doar două zile înainte ca şi această instituţie să-şi închidă porţile. Însă, spre deosebire de anul trecut, Hruşcă nu va ajunge să împodobească bradul împreună cu soţia şi cu cei doi copii stabiliţi în Canada, el încheindu-şi turneul în România abia pe 28 decembrie.

Se umple de bani în luna decembrie

Face bani într-o lună, cât alţii într-un an! Ştefan Hruşcă are lista plină de concerte în decembrie, iar la final, când va trage linie, va fi mai bogat cu 200.000 €. Maratonul de spectacole a început pe 14 decembrie, cu două spectacole la Teatrul Naţional din Bucureşti, şi a continuat în alte 18 oraşe din întreaga ţară.

Mai multe