Ștefan Hrușcă șochează: a făcut un duet inedit

2 iunie 2015 16:54   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ştefan Hruşcă și-a obişnuit fanii să susțină concerte iarna, de Crăciun. Însă, artistul a făcut senzație. El a cântat în cadrul Zilelor Culturale ale Municipiului Baia mare, eveniment organizat în weekend de Primăria Municipiului Baia Mare, ca susţinere a candidaturii oraşului Baia Mare pentru Capitala Culturală Europeana 2021.

Ştefan Hruşcă a cântat alături de mezzosoprana Ruxandra Donose, venită de la Viena, special pentru un concert, împreună cu orchestra şi corul Nova Artis, dirijat de Gabriel Bebeselea. 

“Colindătorul” a susţinut un moment artistic la invitaţia Ruxandrei Donose, ca un moment special dedicat maramureşenilor, două piese de inspiraţie folclorică: “Săraca Inima Me'” şi “Norocu'”. Ambele fac parte din ultimul album al lui Hruşcă. Cu acest prilej a avut loc şi o premieră, atât pentru Hruşcă, cât şi pentru Donose. El a avut o colaborare de acest gen pentru prima dată în cariera sa. Acelaşi lucru se poate spune şi despre Ruxandra Donose, care a colaborat în premieră cu un artist de alt gen muzical. Cei doi cântăreți au ridicat publicul în picioare. Admiratorii lui Ştefan Hruşcă îl pot revedea pe 8 iunie într-un concert la Teatrul Naţional din Bucureşti, în cadrul căruia lansează albumul “Cântece de-acasă”.

Mai multe