Ștefan Stan a serbat-o pe Păpușica, iubita mai tânără cu 22 de ani

30 octombrie 2018 13:27   Vedete românești
Ultima actualizare:

Se iubesc de pe vremea când ea era minoră, iar azi petrec împreună. Bianca, iubita lui Ștefan Stan, fostul câștigător ”Vocea României”, a împlinit 19 ani, iar cei doi au planuri mari de viitor. Nu este exclus să bată clopotele de nuntă.

El are 41 de ani, iar ea abia a împlinit 19 ani. Ștefan Stan și Bianca alcătuiesc de doi ani un cuplu, și, în ciuda diferenței de vârstă, se iubesc foarte mult. Au avut și conflicte, chiar s-au despărțit în vară, însă iată că dragostea a învins și cei doi s-au împăcat.

Ștefan Stan are planuri de însurătoare cu Păpușica

Surse din apropierea lor spun că artistul ar vrea să se însoare cu ”păpușica” lui, așa cum o alintă pe frumoasa blondină. De-a lungul vremii, Ștefan a avut relații cu mai multe vedete, printre care Irina Baianț sau Andreea Mantea, însă abia acum pare destul de pregătit pentru o nouă căsnicie.

El a mai fost căsătorit în America, în urmă cu 16 ani, dar după șase de relație a divorțat. Până va ajunge să guste din tortul de la nunta sa, artistul s-a îndulcit cu cel al iubitei, la ceas aniversar. El a felicitat-o și s-a lăudat pe Instagram cu frumoasa lui.  

Citește și:

EXCLUSIV Ștefan Stan, tot Don Juan! Și-a gonit iubita din casă. Câştigătorul de la «Vocea României» schimbă femeile ca pe şosete

Ştefan Stan, acuzat că şi-a falimentat iubita. Cum se apără artistul

Mai multe