Ștefan Stan, emoții cu micuța Elif. „Mi-era frică să nu o sparg, trei zile nu am pus mâna pe ea"

5 ianuarie 2021 20:03   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ştefan Stan şi Simona, soţia sa, traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viaţa lor. Artistul este extrem de fericit şi emoţionat după ce a devenit tată pentru prima oară, soţia sa aducând pe lume o fetiţă pe 1 decembrie, pe Elif Mihaela Stan.

Cunoscut ca burlac rebel, Ștefan Stan a devenit un alt om de când a cunoscut-o pe soția sa, Simona. Cei doi s-au căsătorit în noiembrie 2019, iar acum Ștefan e topit după fetele sale. Solistul încearcă se se obișnuiască cu statutul de tătic și este fascinat de micuța Elif. „Mi-era frică să nu o sparg, trei zile nu am pus mâna pe ea. E ciudat că are ochii foarte deschiși la culoare. Nu am schimbat scutece până acum. Programul meu este dat peste cap de când a venit Elif pe lume. Eu nu dorm în cameră cu ele”, a declarat proaspătul tătic, la emisiunea Teo Show de la Kanal D.

Ștefan Stan: "M-am îmbătat cu prietenii de fericire"

Ștefan Stan și Simona s-au mutat la casă și au pregătit totul cum se cuvine pentru venirea pe lume a micuței lor. „Când a plecat Simona la maternitate să nască au fost trei zile de coșmar. A lăsat ordine și a găsit dezordine. Le-am așteptat cu balonașe peste tot cu numele fetei. Dar era balamuc în casă. M-am îmbătat cu prietenii de fericire. Au fost trei zile cumplite”, a mărturisit solistul la aceeași emisiune. De când s-a născut micuța Elif, Ștefan Stan nu a postat decât o fotografie de la maternitate, cu mânuța fetiței. „Nu o să arăt fata nimănui. Nici după botez. E superbă. Ce modă e asta să pui poze cu copilul pe rețele de socializare. Nu voi face așa ceva”, a mai declarat artistul.

Cei doi își mai doresc un copil, Ștefan mai vrea un băiețel, iar Simona tot o fetiță. „Îți mai fac o fată, așa că nu râde. După ce voi alăpta mă apuc de sport și de diete. Voi reveni la forma inițială”, a declarat proaspăta mămică la "Teo Show".

Citește și:

Ștefan Stan va deveni tătic! S-a căsătorit cu Simona în noiembrie, iar acum se mărește familia

Ștefan Stan a devenit tătic. Soția sa a născut o fetiță perfect sănătoasă

Mai multe