Ştefan Stan învaţă cântece de leagăn pentru fiica sa: "Am nevoie de versuri, linii melodice găsesc eu"

7 decembrie 2020 20:55   Vedete românești
Ultima actualizare:

Se pare că nu este chiar aşa de uşoară viaţa de proaspăt tătic. Ştefan Stan face deja nopţi albe alături de soţia sa, Simona. Acomodarea cu noul cămin a fost destul de delicată pentru micuţa Elif Mihaela, care a venit pe lume în urmă cu o săptămână la o maternitate privată din Capitală, prin intermediul unei intervenţii de cezariană.

Artistul îi cântă micuţei, inventează piese, o leagănă, se mai trezeşte noaptea şi încearcă să o ajute şi pe soţia sa, care se resimte destul de obosită după naştere. Zilele trecute, simpaticul artist a făcut un video haios în care cântă improvizând versuri.

La un moment dat, le-a cerut ajutorul fanilor săi de pe Instagram şi Facebook: “Ştie cineva un cântec de leagăn, vă rog frumos! Am nevoie de versuri, linii melodice găsesc eu!”, a scris Ştefan Stan. 

Ștefan și Simona s-au ocupat și de amenajarea casei 

Iată ce ne declara în urma cu ceva vreme artistul: «Nu pot să exprim cum mă simt, e un dar divin. O așteptăm din clipă în clipă pe scumpa noastră. Simona e însărcinată în 38 de săptămâni, iar micuța are deja, potrivit ecografului, 3,600 kg. Ne-am mutat anul acesta la casă, deși a fost destul de greu. Nu știam la ce eforturi financiare ne băgăm în plină criză, eu nu am avut concerte așa cum aveam înainte, ca de altfel toți artiștii, ne-a fost foarte greu. Însă, am fost preocupați să ne amenajăm cuibul și să o așteptăm pe prințesa noastră cum se cuvine. Tocmai ce am montat bucătăria și camera ei". povestea artistul. 

Mai multe