Stela Enache, chef în Germania, alături de fiul ei. Împlinește 68 de ani

23 ianuarie 2018 22:26   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dorul de cei doi copii, Laura, aflată în Italia, şi Anton, stabilit în Germania, nu i-a mai dat pace Stelei Enache, aşa că solista a luat o pauză de la concerte şi a plecat, într-o scurtă vacanţă, să îi viziteze. Ziua de naştere (24 ianuarie) o prinde la băiat, acesta pregătindu-i o petrecere pe cinste. Stela arată impecabil la 68 de ani.

Stela Enache împlineşte 68 de ani. Interpreta celebrei melodii ”Ani de liceu”, de pe coloana sonoră a filmului ”Liceenii”, (1986), a dorit ca de data aceasta să se serbeze în străinătate, la cei doi moştenitori ai săi: ”Sunt în Germania, sărbătoresc cu prietenii şi cu familia băiatului meu, Anton. Cu fiica mea şi cu familia ei m-am văzut în Italia, zilele trecute. Mă «împart» între ţări”, a declarat, pentru Click!, celebra sărbătorită.

Stela Enache a trecut, de-a lungul vremii, prin multă suferinţă, decesul soţului ei, compozitorul Florin Bogardo, în 2009, dar şi al mamei, însă solista  nu a căzut pradă tristeţii, dimpotrivă, şi-a adunat forţele şi a revenit pe scenă: “A fost greu, însă mi-am revenit brusc după ce am primit un premiu de excelenţă la Mamaia, iar prietenele mele m-au împins de la spate”, ne-a povestit cântăreaţa.

Dar Stela Enache a  muncit pe rupte şi pentru a-şi repara casa arsă, în urma unui scurt-circuit provocat  în 2008 de nişte muncitori care lucrau în zonă: ”Au fost afectate 3 case, însă doar a mea a luat foc. Era toată neagră. Trei ani m-am chinuit să o renovez de la cap la coadă, pentru că nu puteam să stau aşa”, a mai adăugat ea. Vestita interpretă este fericită că organizatorii de spectacole o bombardează cu oferte, fiind invitată să susţină concerte inclusiv în discoteci, unde face furori cu celebrele-i şlagăre. În plus, este nelipsită şi din concertele lui Fuego, de care o leagă o strânsă prietenie.

Artista susţine că are aceeaşi greutate, 59 de kilograme, ca în anii de studenţie, aşa că poate purta lesne toate hainele din şifonier. 

Mai multe