Stela Enache e superbă, dar stai să o vezi pe fiica ei

4 ianuarie 2018 15:32   Vedete românești
Ultima actualizare:

Interpreta celebrei melodii ”Ani de liceu”, compusă chiar de regretatul ei soţ, Florin Bogardo, ne uimeşte de fiecare dată cu frumuseţea şi cu rafinamentul ei. Stela Enache a dat însă aceste calităţi mai departe, fiicei ei, pe care Click! ţi-o arată, în premieră.

Stela Enache (67 ani) arată senzațional la vârsta ei şi şi-a păstrat silueta de odinioară: ”Am tot 59 de kilograme, ca în studenţie, dar nu ţin diete, ci muncesc mult şi toată ziua sunt pe drumuri”, ne-a declarat ea. Este solicitată să cânte peste tot, inclusiv în discoteci frecventate de tineri. Artista, care a făcut furori în anii ‘80 cu melodiile soțului ei, regretatul compozitor Florin Bogardo, îşi ia energie de la familia ei superbă.

Văduvă de aproape 9 ani, Stela Enache își vizitează copiii luna aceasta, într-o vacanță peste hotare. Artista se mândrește cu cei doi copii ai ei, fiica Laura Maria și cu băiatul, Anton Marian, care au şi făcut-o bunică. Fata a studiat design interior și locuiește în Italia, iar băiatul a făcut Turism, Management și Economie, după care s-a stabilit în Germania.

Mai multe