Stela Popescu, confesiuni de la plaja de nudiști

3 iunie 2016 20:23   Vedete românești
Ultima actualizare:

Stela Popescu (80 de ani) este una dintre marile stele ale cinematografiei și teatrului din România. A marcat pe vecie această lume cu tonusul, frumusețea și talentul și toate acestea au urcat-o pe cele mai înalte culmi.

Încă activă, marea doamnă a teatrului românesc are parte de o recunoaștere meritată, o instituție îi va purta numele și se va deschide în 13 iunie. Teatrul "Stela Popescu" funcționează la Palatul Copiilor din București și este o insituție de sine stătătoare, nu este doar o reprezentație, așa cum a declarat chiar actrița la "Teo Show", vineri, 3 iunie.

"Teatrul "Stela Popescu" ce se va deschide pe 13 iunie și funcționează la Palatul Copiilor din București. Este un dar pe care primăria l-a făcut copiilor. Eu joc pentru copii de ani și ani de zile", a mărturisit actrița.

Stela Popescu nu a scăpat nici de întrebările indiscrete. Ea și Teo Trandafir au fost chestionate de Bursucu', coprezentatorul de la emisiunea difuzată la Kanal D. Una dintre întrebări a fost dacă a mers vreodată la o plajă de nudiști, iar răspunsul vedetei a venit simplu: "Da", însă experiența nu a făcut să dorească să o și repete.

"Am fost pe o plajă de nudiști. Mie mi-e rușine să mă dezbrac, dar am fost cu o prietenă, și n-am avut ce să fac. Mi-am dat jos tot și m-am întins pe nisip. Am simțit că a intrat soarele în nori, era în jurul meu o roată de 20 de femei goale pușcă și vă dați seama ce am văzut din poziția în care stăteam. Când am văzut asta în fața mea, mi-am luat lucrurile, am plecat și nu mi-a mai trebuit de atunci", a povestit, amuzată, Stela Popescu.

Mai multe