Stilistul vedetelor şi-a scos bandajele! Aşa e Adrian Pescariu la cinci zile după operaţia la nas

29 octombrie 2014 0:47   Vedete românești
Ultima actualizare:

A treia oară a fost cu noroc! Adrian Pescariu şi-a scos bandajele după ce în urmă cu cinci zile a fost supus unei operaţii complexe de reconstrcuţie a nasului. Stilistul vedetelor s-a lăsat pe mâna medicului Nicolae Antohi, iar intervenţia a durat peste 7 ore.

Pentru a remodela nasul în totalitate, medicul a prelevat cartilaj din zona coastelor, astfel stilistul a fost supus unei duble intervenţii chirurgicale. La doar cinci zile de la operaţie, make-up artistul şi-a dat jos bandajul şi a fost şi el uimit de noul lui look.

"Sunt foarte mulţumit de rezultat. Vă dau un sfat: nu mai încercaţi să mergeţi să facem această operaţie fără să aveţi informaţii înainte. Recunosc că eu aşa am facut. Am căutat ceva accesibil ca preţ şi nu m-am documentat şi am ajuns să-mi măcelăresc nasul. Mă bucur că acum am rezolvat această problemă. Nu era vorba doar de partea estetică, eu nici nu respiram foarte bine, pentru că aveam o deviaţie de sept", a declarat stilistul.

Adrian Pescariu este un obişnuit al cabinetelor de estetică, unde a trecut de mai multe ori pentru a avea un fizic de invidiat. Anul trecut, în primăvară, el şi-a făcut liposucţie la şolduri, la burtă, la bărbie şi la faţă, iar câteva luni mai târziu a şocat pe toată lumea după ce şi-a pus silicoane în piept pentru a avea pectoralii mult visaţi. 

Mai multe