Ştiţi ce mai face Cristi Nistor, solistul care a lansat celebra piesă “Coji de portocale”? VIDEO

15 aprilie 2015 13:31   Vedete românești
Ultima actualizare:

În urmă cu aproape zece ani, se lansa o piesă care urma să fie hit la momentul respectiv. Aceasta se numea “Coji de portocale” şi era interpretată de Cristi Nistor şi Simona Nae. Click! a aflat ce mai face solistul în prezent, după ce, în urmă cu doi ani, a participat la “Vocea României”.

Cristi Nistor, artistul care va împlini, în luna aprilie, 29 de ani, nu a renunţat la muzică, între timp. Mai mult decât atât, continuă să cânte cu aceeaşi pasiune ca şi în adolescenţă.

După ce a lansat “Coji de portocale” cu Simona Nae şi a participat la “Vocea României”, Cristi Nistor a mai înregistrat câteva piese, a filmat un videoclip, iar acum revine cu o nouă surpriză muzicală. E vorba de un cover după Kwabs – Walk Acoustic Cover interpretat împreuna cu Naty şi Elyse.

“L-am descoperit pe Kwabs anul trecut, dar cu alt gen de piesă decât «Walk». Mi-a plăcut foarte mult artistul şi în special maniera în care transmite emoţia. Pot spune că «Walk» reprezintă ceva special pentru mine, regăsindu-mă foarte mult în cuvintele acestei piese. Mesajul, starea sunt cele care m-au făcut să aleg această piesă pentru acest acoustic cover. Am căutat pe Youtube variante acustice pentru melodie, inclusiv cântate de Kwabs, şi mi s-a părut că lipseşte ceva. Presupunând că asculţi melodia cu ochii închişi recunoşti vocea şi melodia, dar parcă lipseşte ceva. De aceea m-am gândit să fac un acoustic cover în care nivelul de energie să fie măcar la fel cu cel din original. Sper că am reuşit, măcar puţin“, a mărturisit solistul pentru Click!

Ascultă acum melodia!

Mai multe