Strălucirea cere sacrificii. Nicole Kidman, răvășitoare pe covorul roșu

24 mai 2017 23:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nicole Kidman (49 de ani) este una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe din întreaga lume. Aparițiile sale sunt mereu analizate în detaliu și rareori criticii de modă o prind pe picior greșit. La premierea noului ei film de la Cannes, Nicole a atras toate privirile cu rochia sa, rochia pentru care s-a depus extrem de multă muncă.

La cei 49 de ani, Nicole nu își arată deloc vârsta. Corpul demn de invidiat, pe care multe femei și l-ar dori, este mereu pus în valoare de articole vestimentare ale unei adevărate fashion icon. Celebra actriță nu a dezamăgit nici pe covorul roșu de la Cannes, unde a avut loc premiera filmului în care joacă,  ”The Killing of a Sacred Deer”.

Rochia balerină pe care aceasta a purtat-o a fost rezultatul a peste 150 de ore muncă, la care s-a folosit 165 de metri de tulle. Ce-i drept, rezultatul a fost mai mult decât satisfăcător, Nicole captând atenția tuturor, mai ales a fotografilor.

Nici soțul ei nu s-a putut abține și a sorbit-o din priviri, probabil fiind extrem de mândru că are alături o soție ca Nicole Kidman. Cei doi au fost savuroși, îmbrățișându-se de față cu toată lumea și oferindu-le paparazzilor câteva imagini cu care nu te întâlnești prea des.

Mai multe