Suma fabuloasă pe care Mihai Trăistariu susţine că ar fi primit-o ca să pozeze în chiloţi

10 martie 2017 12:31   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mihai Trăiastriu s-a cuminţit brusc după ce s-a înscris în cursa pentru Eurovision şi a renunţat să mai publice pe toate conturile lui de socializare pozele în chiloţi. Criticat pentru că îşi arată părţile intime pe Internet, artistul a explicat că a recurs la astfel de imagini nu doar pentru a-şi câştiga notorietatea pierdută, ci şi pentru că ar fi semnat un contract cu o firmă de lenjerie pentru bărbaţi.

Mihai Trăistariu pare că a găsit scuza perfectă pentru care în ultimul an a stat pe Internet doar în chiloţi. Indiferent de oră şi de anotimp, fanii l-au văzut pe artist în diferite ipostaze, dar cu aceeaşi recuzită, chiloţii coloraţi şi pantalonii în vine. Acasă, în baie, la sală sau la plajă, solistul şi-a expus toată colecţia de chiloţi. Invitat la Antena 1, solistul a spus supărat că a vrut să atragă atenţia asupra lui, iar aceasta a fost singura modalitate prin care să recucerească publicul. "A fost o nebunie pe care acum o regret, dar am vrut să fiu băgat în seamă. În plus am luat şi bani pentru asta. Am semnat un contract cu o firmă de underwear şi mi-au dat 10.000 de euro să pozez în 23 de perechi de chiloţi. Mi-am asumat, am zis că a fost un job. Pentru fanii mei a fost o nebunie, dar trebuie să înţeleagă că acest capitol s-a încheiat. Eu sunt un băiat cuminte", s-a scuzat Mihai Trăistariu la "X-tra Night Show".

Mihai Trăistariu nu a reuşit să treacă mai departe pentru a reprezenta România la Eurovision, de la Kiev. Artistul a pierdut în faţa Ilincăi Băncilă şi a lui Alex Florea, care au interpretat piesa "Yodel it".     

Mai multe