"Sunt celebru, scoate-mă de aici!"

5 martie 2015 15:59   Vedete românești
Ultima actualizare:

Sunt celebri, dar se mai fac şi glume pe seama lor! Cabral şi Bobonete, prezentatorii îndrăgitului show de televiziune "Sunt celebru, scoate-mă de aici!", au fost, de curând, caricaturizaţi de un elev în clasa a şasea, de la un liceu din Capitală.

De când sunt pe sticlă la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!", Cabral şi Bobonete au devenit unii dintre cei mai simpatici şi îndrăgiţi realizatori tv. Totuşi, asta nu îi face să scape de unele mişto-uri care se fac pe seama lor…

"Sunt celebru, scoate-mă de aici!" - Cabral şi Bobonete, subiect de glumă pe Internet

De curând, Cabral a publicat, pe contul personal de Facebook, o fotografie în care prezintă o imagine cu o caricatură pe care le-a făcut-o un elev din Bucureşti, lui şi colegului de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!". Iată desenul!

“Clasa a VI-a, Spiru Haret. Desenator: elevul Cartof :) Pe mine m-a reușit, dar parcă Mihai Bobonete e mai sexy în viața reală...”, a scris, amuzat, prezentatorul de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!", pe reţeaua de socializare.

Reacţia fanilor fideli ai show-ului "Sunt celebru, scoate-mă de aici!" nu a întârziat să apară: “Bobonete are 32 la pantof :)))”, Hahaha, ce tareee, dar ai uitat eşarfa lui Bobonete!”, “Copilul e foarte talentat...”, au comentat prietenii virtuali.

Cabral, spitalizat în Africa, la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!"

Gestul şcolarului nu a făcut decât să îl înveselească pe Cabral, cel care, în urmă cu doar o zi, a avut de suferit e pe urma unei amigdalite, fiind nevoit să meargă la spital, în Africa, la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!".

Cabral şi Bobonete "chinuie" concurenţii de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!"

Cei doi sunt prezentatorii show-ului de mare audienţă de la Pro TV, care a început în urmă cu mai bine de două săptămâni. Emisiunea "Sunt celebru, scoate-mă de aici!" este în centrul atenţiei nu numai datorită probelor la care sunt supuse vedetele, ci şi graţie zvonurilor conform cărora ar fi filmată într-o rezervaţie naturală sau chiar la Buftea, nicidecum în jungla din Africa de Sud.

Mai multe