"Sunt celebru, scoate-mă de aici!"

4 martie 2015 11:46   Vedete românești
Ultima actualizare:

Recent, Cabral (37 de ani), prezentatorul de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!" a ajuns de urgenţă la spital şi este sub perfuzii. Cabral are mari probleme cu amigdalele.

Vedeta de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!", Cabral are grave probleme de sănătate şi a ajuns pe mâna medicilor din Africa.

"Sunt celebru, scoate-mă de aici!": Cabral, spitalizat în Africa

De curând, acesta a publicat, pe contul personal de Facebook, câteva fotografii în care dezvăluie fanilor că a ajuns de urgenţă la spital, din cauza unei amigdalite care nu-i dă pace deloc.

"Simpaticii la care mi-am făcut asigurarea medicală nu vor fi foarte fericiți când o să mă întorc acasă. Beleaua e că nu trece amigdalita", a scris prezentatorul de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!", pe reţeaua de socializare.

De menţionat faptul că aceasta nu este prima dată când Cabral ajunge pe mâna medicilor. În urmă cu doar zece zile, acesta a mai ajuns o dată la spital, în Africa, tot din cauza problemelor pe care le are cu gâtul. În 2011, prezentatorul de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!" a fost supus unei intervenţii chirurgicale, iar, de atunci, se pare că a rămas cu o sensibilitate în zona gâtului.

Între timp, concursul "Sunt celebru, scoate-mă de aici!" se desfăşoară conform regulilor bine stabilite ale concursului.

"Sunt celebru, scoate-mă de aici!": ce concurenţi se luptă pentru titlul de regele sau regina junglei

Concurenţii care au rămas să lupte la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!", pentru titlul "regele sau regina junglei" sunt Cătălin Moroşanu, Gina Pistol, Ruby, Dorian Popa, Andreea Moldoveanu (casnica de la Masterchef), Luminiţa Nicolescu şi Vladimir Drăghia. Vineri a fost rândul lui Gabi Jugaru să plece acasă, sâmbătă şi-a făcut bagajul Elena Merişoreanu, iar duminică a plecat Elena Lasconi.

Ultima plecată a fost Alina Plugaru, care a pierdut, marţi, duelul cu Andreea Moldovan.

Mai multe