"Sunt celebru, scoate-mă de aici": Cabral, bolnav

6 martie 2015 20:13   Vedete românești
Ultima actualizare:

Zilele trecute, Cabral (37 de ani), moderatorul de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!", a ajuns de urgenţă la spital, unde a fost pus sub perfuzii. Credea că-şi va reveni, dar problemele cu amigdalele şi-au spus din nou cuvântul.

La controlul medical, doctorii nu au reuşit să-l însănătoşească pe Cabral.  Vedeta a luat nu mai puţin de şase tipuri de medicamente în Africa şi nu a simţit nici o ameliorare. Cabral a fost nevoit să-şi aducă medicamente de la mii de kilometric depărtare. Prezentatorul se temea că nu poate duce la bun sfârşit misiunea primită la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!", după cum a scris el însuşi pe pagina lui de socializare. 

"Doctorii de aici nu i-au dat de cap la amigdalită, nu mi-au putut găsi un antibiotic care s-o rezolve, au încercat șase, timp în care m-am cam chinuit. Singura varianta sa termin show-ul pe picioare era să primesc un antibiotic de-acasă. Dar importurile de medicamente în Africa de Sud sunt imposibile, m-au avertizat și doctorii de aici", a fost mesajul publicat de Cabral

Se pare că moderatorul de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici" se chinuie cu gâtul din anul 2011, când a fost operat pentru asta. Joi, lui Cabral i-au revenit durerile insuportabile şi a fost nevoit să înghită, iar, pastile cu pumnii. Din fericire, el a reuşit să primească mai multe colete cu medicamente din România şi acum e pe tratament. 

"Sunt celebru, scoate-mă de aici!": ce concurenţi se luptă pentru titlul de regele sau regina junglei

Concurenţii care au rămas să lupte la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!", pentru titlul "regele sau regina junglei" sunt Cătălin Moroşanu, Gina Pistol, Ruby, Dorian Popa şi Luminiţa Nicolescu.

Ultima plecată a fost Andreea Moldovan, cunoscută drept "casnica de la Master Chef".

Potrivit scenariului, se pare că urmează probe tot mai grele în concursul “Sunt celebru, scoate-mă de aici!", de la Pro TV. Una dintre acestea ar fi îngurgitarea unor chestii cel puţin ciudate.

În finala de la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!" care a avut loc în finala britanică, spre exemplu, în luna decembrie 2014, câştigătorul Carl Fogarty, campion la motociclism, a trebuit să mănânce viermi, măruntaie de broască, tarantula copate şi gândaci vii, penis de cămilă şi anus de struţ.

Mai multe