"Sunt celebru, scoate-mă de aici": Ce spun Andreea Moldovan şi Drăghia despre flirtul din junglă

9 martie 2015 20:44   Vedete românești
Ultima actualizare:

Priviri interzise şi comentarii răutăcioase din partea colegilor din junglă! De asta au avut parte casnica de la Masterchef şi Vladimir Drăghia în cele aproape două săptămâni cât s-au intersectat la "Sunt celebru, scoate-mă de aici". Coincidenţă sau nu, după eliminarea actorului, la o zi a fost dată afară din tabără, în urma voturilor telespectatorilor, şi bruneta.

Provocaţi împreună la dejauna dintre probele cufărului, Andreea Moldovan şi Vladimir Drăghia şi-au aruncat ocheade şi s-au tachinat reciproc ca doi adolescenţi. În timp ce căutau cheia pentru lada de lemn, cei doi au glumit non-stop şi au făcut abstracţie că totuşi se aflau într-o mare piscină cu nămol.

"Sunt celebru, scoate-mă de aici": "Andreea este o femeie inteligentă"

Nu a fost prima dată când au râs copios împreună în tabără. S-au apropiat mult, ba chiar actorul a recunoscut că Andreea este o femeie inteligentă şi sexy.

Invitaţi în platoul "La Măruţă", cei doi protagonişti ai unei idile interzise au explicat de unde au pornit zvonurile că între ei doi s-a înfiripat ceva mai mult decât o simplă prietenie.

"Totul a pornit de la sceneta, în care am fost puşi să jucăm. De acolo, oamenii au început să vorbească pe la colţuri", a spus bruneta. Întorşi în ţară, bruneta a fost aşteptată de soţul ei, Bogdan, alias Dj Optik, iar Vladimir Drăghia de iubita lui. "Şi eu care am crezut că a fost ceva mai mult! Butaforie. Nu v-aţi prins! Ce iubita?!", a glumit actorul încercând în continuare să lase loc de interpretări.  "Vom fi în continuare titraţi", a spus bruneta râzând după cele 18 zile petrecute în junglă.

"Sunt celebru, scoate-mă de aici": 13 vedete şi-au încercat norocul în junglă

Toate cele 13 vedete au avut aşteptări mari de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici". Trei au rezistat mai puţin şi au cerut singuri să plece acasă. Primul a cerut eliminarea Pacha Man, au urmat Mihai Trăistariu şi Gabi Jugaru. Prima eliminată a fost Elena Merişoreanu, apoi a ieşit Elena Lasconi, Alina Plugaru, Vladimir Drăghia, Andreea Moldovan, Luminiţa Nicolescu, care a plecat pe targă, Gina Pistol şi Ruby.   

Mai multe