"Sunt celebru, scoate-mă de aici": Gina Pistol şi Andreea Moldovan, prietene după ce au fost cât pe ce să se certe urât

12 martie 2015 22:30   Vedete românești
Ultima actualizare:

Au fost la un pas să se încaiere în junglă, însă au devenit prietene apropiate. Gina Pistol şi Andreea Moldovan s-au revăzut la Bucureşti. După ce au stat 18 zile împreună în jungla de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici", cele două fete au simţit nevoie să depene amintiri acasă.

Gina Pistol şi Andreea Moldovan nu au început reality-showul în relaţii amicale, ci dimpotrivă au fost la un pas să se certe urât. Observând că fosta concurentă de la Masterchef nu prea îşi ţine gura şi o cam bîârfeşte pe la colţuri, Gina a ţinut să-i spună în faţă ceea ce crede despre ea. Uşor jenată, Andreea a încercat să o calmeze pe Gina şi se pare că a reişit din plin, căci în următoarele zile cele două s-au apropiat desptul de mult.

"Sunt celebru, scoate-mă de aici": Gina a pus-o imediat la punct pe casnică

"dacă ai ceva de spus, spune-mi în faţă. Nu mă subestima. Eu par mai tâmpită aşa, dar nu sunt deloc. Dacă ai ceva să-mi spui, vreau să-mi spui în faţă. Am văzut că te-ai jenat, când ţi-ai dat seama că am auzit ce ai zis. Mie nu-mi plac lucrurile astea", a pus-o la punct Gina pe casnica de la Masterchef. Bruneta a explicat atunci că nu a avut nici cea mai mică intenţie de a scoate bârfe despre Gina.

"Te-am mirosit şi nu eşti deloc tâmpită. Dacă eram ironică nu exista loc de interpretări. Acest lucru s-ar fi văzut. A fost doar o neînţelegere", a explicat Andreea.  Şi probabil că despre asta a fost exact vorba, căci fetele s-au împrietenit la cataramă în junglă. Cele două s-au întâlnit şi în România.  Joi şi au fost împreună la restaurant şi au stat la poveşti.

"După o porţie de orez, ne-a sunat Dna Merişoreanu. Ne-am făcut poză toate trei", a scris Andreea pe contul ei de socializare, în timp ce vorbea cu solista de folclor  la telefon. 

"Sunt celebru, scoate-mă de aici" : 13 vedete şi-au încercat norocul în junglă

Toate cele 13 vedete au avut aşteptări mari de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici". Trei au rezistat mai puţin şi au cerut singuri să plece acasă. Primul a cerut eliminarea Pacha Man, au urmat Mihai Trăistariu şi Gabi Jugaru. Prima eliminată a fost Elena Merişoreanu, apoi a ieşit Elena Lasconi, Alina Plugaru, Vladimir Drăghia, Andreea Moldovan, Luminiţa Nicolescu, care a plecat pe targă, Gina Pistol şi Ruby.   

Mai multe