"Sunt celebru, scoate-mă de aici": Moroşanu, îngropat de viu în junglă!

4 martie 2015 17:23   Vedete românești
Ultima actualizare:

"Moartea din Carpaţi" şi-a văzut moartea cu ochii. Cătălin Moroşanu a fost îngropat de viu la "Sunt celebru, scoate-mă de aici". La provocarea junglei de miercuri, luptătorul a trecut prin scene terifiante, după ce fost sigilat într-un sicriu.

Ce nu face Moroşanu pentru a le aduce colegilor hrană în tabăra "Sunt celebru, scoate-mă de aici"!? Se lasă îngropat de viu şi se încurajează că deţine controlul asupra situaţiei. Luptătorul a primit o pereche de ochelari şi a intrat în cavou.

Sunt celebru, scoate-mă de aici: Moroşanu a cântat «nu mi-e frică de bau-bau»

A cântat "nu mi-e frică de bau-bau" în timp ce pe faţa lui se plimbau în voie şobolanii. La un moment dat s-au strâns atât de mulţi, încât Moroşanu era acoperit în totalitate de rozătoare. În timp ce fredona diferite cântece ca să scape de frică, luptătorul s-a trezit cu ...coada unui şobolan direct în gură. "Plecaţi de pe cucul meu. Mânca-va-ş inimioara voastră. Plecaţi de pe comoara mea şi a familiei că nu v-am făcut nimic", a strigat Moroşanu disperat în timp ce şobolanii  îi umblau pe tot corpul. "Moartea din Carpaţi" a rezistat 7 minute şi a plecat în tabără cu şapte stele, punctajul maxim pe care putea să-l 

obţină.

Concurenţii vor face festin în tabără pentru că Moroşanu a avut sânge rece la provocarea junglei.

Concurenţii vor face festin în tabără pentru că Moroşanu a avut sânge rece la provocarea junglei.

"Sunt celebru, scoate-mă de aici!": Ce concurenţi se luptă pentru titlul de regele sau regina junglei

Concurenţii care au rămas să lupte la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!", pentru titlul "regele sau regina junglei" sunt Cătălin Moroşanu, Gina Pistol, Ruby, Dorian Popa, Andreea Moldoveanu (casnica de la Masterchef), Luminiţa Nicolescu şi Vladimir Drăghia. Vineri a fost rândul lui Gabi Jugaru să plece acasă, sâmbătă şi-a făcut bagajul Elena Merişoreanu, iar duminică a plecat Elena Lasconi.

Ultima plecată a fost Alina Plugaru, care a pierdut, marţi, duelul cu Andreea Moldovan.

Mai multe