«Sunt născute în aceeaşi zi, dar au caractere diferite!»

9 iulie 2015 21:05   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cele trei mari doamne ale muzicii româneşti, Angela Similea, Mirabela Dauer şi Margareta Pâslaru, şi-au serbat joi, 9 iulie, ziua de naştere.

Această coincidenţă a fost analizată de Tina Rizea, astrologul Click!: “Chiar dacă sunt născute în aceeaşi zi, pe 9 iulie, ele au personalităţi total diferite”.

„Toate au Soarele în Rac, dar Angela Similea are Luna în Scorpion şi  şase astre în semne de aer (din care patru se află în Balanţă, ceea ce o apropie de tot ceea ce este frumos şi mai ales de muzică. În plus, Mercur şi Venus din Leu îi dăruiesc multă prestanţă. Mirabela Dauer are Luna în Peşti, ceea ce o face mult mai empatică şi mai sentimentală, pe lângă impulsul romantic dat de cele şase planete din semne de apă. Margareta Pâslaru are Luna în Fecioară şi alte patru astre în semne de pământ, ceea ce o scoate în evidenţă prin pragmatismul deosebit şi capacitatea de a obţine tot ceea ce doreşte cu ajutorul tenacităţii ieşite din comun”. Angela Similea, care a împlinit 69 de ani, a chefuit în America, în oraşul Sudbury, statul Massachusetts, alături de familia lui Sorin Hilgen, fiul ei. “Morăriţa” Mirabela Dauer (68 de ani) a sărbătorit la un restaurant, iar Margareta Pâslaru (72 de ani), stabilită în America, s-a distrat alături de rude, tot în America.

Mai multe