Supărarea Ancăi Serea. Ce spune dupa prima ediţie "Uite cine dansează"

7 martie 2017 15:57   Vedete românești
Ultima actualizare:

E greu să fii mamă de cinci copii, iar Anca Serea abia acum simte acest lucru! Fosta ştiristă de la Prima TV a izbucnirt în lacrimi la repetiţiile "Uite cine dansează", noul show de dans în care a fost cooptată, când coregraful i-a cerut să fie mai implicată şi să nu mai uite paşii. Vedeta a clacat în faţa cuvintelor dure şi nu şi-a putut stăpâni lacrimile care i se înnodau în barbă.

Anca Serea este o mamă eroină şi încearcă să fie şi o dansatoare pe măsură, dar se pare că antrenamentele i-au cam pus capac. Obosită şi mereu între casă şi platoul de la Buftea, vedeta a cedat nervos atunci când coregraful ei, Nicolai Curnic, i-a cerit să fie concentrată şi nu i-a dat voie să-şi sune familia. "Este foarte greu cu cinci copii acasă. El crede că eu acum când plec, mă duc şi mă culc. Am treabă, trenuie să-mi spăl copiii!", s-a plâns Anca Serea la propriu în timp ce lacrimile îi şiroiau pe obraz. După valsul vienez plin de emotie şi pasiune pe care l-a pus în scenă în faţa juraţilor şi a telespectatorilor, Anca a vorbit frumos despre coregraful său, spunând că este un tip muncitor, dar exigent.

"Am vrut să iau telefonul şi mi-a spus să-l pun la loc. Cghiar dacă i-am zis că e o urgenţă, el a fost de neînduplecat", a completat Anca.

Momentul vedetei a adus în prim plan o poveste impresionantă şi laudele celor patru juraţi, Gigi Căciuleanu, Andreea Marin, Florin Călinescu şi Mihai Petre care au acordat note mari, iar cuplul a ajuns la un total de 27 de puncte.   

Anca Serea şi Adrian Sînă au împreună trei copii: pe Noah (4 ani şi jumătate), Ava (3 ani) şi Moise (9 luni). Fosta vedeta Prima TV a mai fost căsătorită, însă a rămas văduvă la numai 28 de ani, după ce soţul său a murit de cancer. Ea i-a dăruit afaceristului Filip Poplingher doi copii, pe David (15 ani) şi pe Sara (8 ani).

Mai multe