Surorile Gabor pun osul la treabă ca să-l promoveze pe Mr. Pink

26 iulie 2017 16:01   Vedete românești
Ultima actualizare:

Întâlnire emoţionantă între Monica şi Ramona Gabor! Cele două surori s-au văzut după o perioadă lungă de câteva luni. De data aceasta, vedetele nu şi-au mai dat întâlnire pe pământ românesc, aşa cum s-a întâmplat de Paşte, ci tocmai la Los Angeles, locul unde miercuri (26 iulie) va avea loc lansarea unei noi afaceri, o aplicaţie de livestreaming, pe care a pus-o la punct Mr. Pink, iubitul chinez al Monicăi Gabor.

După luni bune de absenţă din peisajul monden, Monica Gabor s-a întors recent, dar reapariţia ei în presă nu este deloc întâmplătoare. Stabilită de câţiva ani peste Ocean, fosta doamnă Columbeanu a preferat o viaţă discretă alături de iubitul ei chinez, Mr. Pink, aşa că tăcerea a înlocuit interviurile din ziare şi reviste. Brusc, în urmă cu doar câteva luni, Moni a fost din nou dornică se apară, dar şatena avea de fapt un alt interes, acela de a promova aplicaţia de live streaming. Chiar şi atunci când s-a întors în România, în această primăvară, Monica Gabor a ţinut cu orice preţ să-i facă reclamă platformei.

Ea a venit îmbrăcată simplu, în negru, dar ceea ce a atras atenția a fost șapca pe care o purta, una inscripționată cu logo-ul aplicației de mobil pe care a dezvoltat-o iubitul ei. Şi Ramona şi-a sprijinit sora în această afacere, aşa că s-a deplasat de la Dubai pentru lanasarea oficială care va avea loc, miercuri, la Los Angeles. 

"Ce faceți? Noi ne pregătim intens pentru petrecerea de lansare iGO.live", şi-a anunţat Monica Gabor fanii în timp ce îi întreba dacă ar fi potrivită o rochie roşie pentru acest eveniment.  

Mai multe