Surorile Gabor şi Luciu se concurează în sâni

18 decembrie 2009 17:50   Vedete românești
Ultima actualizare:

După ce şi-au pus silicoane, Ramona Gabor şi Iuliana Luciu au devenit bombe sexy, făcându-le concurenţă serioasă Nicoletei şi Monicăi.Au suportat cu stoicism chinurile operaţiei de mărire a sânilor, însă efortul a meritat din plin, iar ele primesc acum o răsplată pe măsură:celebritatea.

Ramona Gabor şi Iuliana Luciu au făcut furori joi, în club "Princess" din Regie, acolo unde a avut loc prezentarea " Flower Power" by Adrian Pescariu.

Ramona a defilat într-un costum de baie alb, care i-a scos în evidenţă sânii imenşi, iar Iuliana Luciu a purtat un furou decoltat, spre deliciul bărbaţilor prezenţi în club.

Bomba sexy Nicoleta Luciu

Ramona a întrecut-o pe Moni la prezentări

Ramona s-a lăsat pe mâna chirurgului estetician Adina Alberts în decembrie 2008 şi şi-a făcut trei operaţii estetice: şi-a pus implanturi cu silicon la sâni şi la gambe şi şi-a modificat forma nasului.

Mai citeşte:

Luciu şi-a pus sora la slăbit pentru a defila în chiloţi!

Iuliana, nici rochia de mireasă nu te încape!

La sâni, ea a optat pentru implanturi de 330 de mililitri, care i-au asigurat unii dintre cei mai mari sâni din show-biz.

După ce s-au "tunat", atât Ramona cât şi Iuliana au reuşit să le ia faţa surorilor mai mari la numărul de prezentări de modă la care sunt solicitate.

Mai citeşte:

Ramona Gabor şi iubitul, probleme în Paradis?

«Ramona Gabor a fost într-o seară la iubitul lui Pistol!»

Moni 20.000 € la «Dansez», Ramona 6.000 € în junglă!

Ramona Gabor: «Nu mă mărit, nu vreau să fiu gospodină»

Ramona Gabor, şcolită  de Teo, în arta televiziunii

Ramona Gabor, topless la «Rătăciţi în Panama» VIDEO

Deşi are sânii naturali, Nicoleta Luciu a fost detronată de sora ei mai mică, Iuliana. Silicoanele acesteia au fost admirate seri la rând în cadrul prezentărilor

Mai multe