Surpriză de proporţii! Femeia pe care a ales-o Leo de la Strehaia va fi asistentă tv din toamnă

24 iulie 2015 0:29   Vedete românești
Ultima actualizare:

Au trecut aproape 3 luni de când Leo de Strehaia a adus o luptă grea cu femeile din viaţa lui. Prinţul Ţiganilor a avut de ales între Renata, mama acesteia, Dana, şi Loredana Chivu. Joi seară, în ultima ediţie a emisiunii ''Wowbiz'', de la Kanal D, Leo a venit pregătit să îşi aleagă partenera care va sta lângă el de acum înainte.

Leo de la Strehaia s-a decis care e femeia pe care o iubeşte şi alături de care vrea să trăiască de acum înainte. De cum a intrat în platoul emisiunii, el le-a strigat pe nume pe toate iubitele, dar nu şi-a făcut apariţia niciuna. Însă una singură a demonstrat că îl iubeşte cu adevărat, iar aceasta este Renata.

Prinţul Ţiganilor i-a dat papucii Loredanei Chivu şi a ales-o pe Renata. Bruneta a venit în emisiune pentru a fi alături de iubitul ei, fapt ce a dus la nemulţumiri din partea familiei lui Leo.

Olga, sora acestuia, nu a fost de acord cu decizia luată: ''Niciodată nu o să îl las cu nicio curvă de-a lui''.

''Mi-am dat seama că o iubesc pe Renata. Nu sunt compatibil cu Loredana. Am suferit foate mult după ea în toată această perioadă. O să stau împreună cu Renata, doar noi doi. Urmează nunta la toamnă'', a precizat Leo de la Strehaia, în direct, la Kanal D.

De asemenea, Renata a adus şi un plic cu bani pe care i l-a înmânat mamei lui Leo de la Strehaia, precizând că este o parte din valoarea maşinii. Aceasta a avut, însă, o singură dorinţă: ca femeia să îşi retragă blestemele asupra ei.

''Doamna Maria, v-am adus un cadou, o parte din banii de pe maşină, dar să vă retrageţi blestemele'', a spus Renata. Mama lui Leo a luat banii şi a acceptat-o pe brunetă ca şi noră: ''Să fii sănătoasă, să ai grijă de copil. Numai pe Renata am iertat-o pentru banii ăştia. Pe Dana nu o accept. De pe ea nu se duc blestemele''.

Mai multe