Surpriză la concertul Direcţia 5! Marian Ionescu şi-a adus băieţelul pe scenă

16 noiembrie 2017 14:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

A fost show aseară la Sala Palatului, unde trupa Direcţia 5 şi-a lansat albumul “Happy Day”. Mii de oameni au aplaudat şi au cântat la unison melodiile artiştilor preferaţi.

În timpul spectacolului, liderul trupei le-a făcut o surpriză spectatorilor şi l-a adus pe scenă pe fiul său, Andrei (1 an).

Marian Ionescu este un tătic mândru, iar înainte ca trupa să cânte piesa “Am ştiut”, artistul şi-a făcut apariţia cu Andrei în braţe. Vizibil emoţionat, chitaristul a încercat să-l convingă pe micuţ să scoată câteva sunete, însă fără succes. “Tati, spui ceva? Spune orice! Spune ceva pentru 1.000 de dolari”, a spus în glumă Marian Ionescu.

Chiar dacă nu a spus nimic pe scenă, băieţelul şi-a făcut simţită prezenţa în timpului melodiei, tocmai din culise. Şi asta pentru că imediat ce a fost dus în backstage a început să urle din toţi rărunchii.

În tot acest timp, Alina Crişan a interpretat piesa “Am ştiut”, compusă şi dedicată de Marian Ionescu băieţelului pe care îl are cu Octavia Geamănu.

La spectacolul de la Sala Palatului a urcat pe scenă şi Adrian Sînă. Trupa şi cântăreţul au lansat recent şi videoclipul piesei “Să-i iert păcate”.

Pe cel mai recent material discografic semnat Directia 5 se regăsesc 13 piese, printre care „Pulbere de stele“, „Te cunosc de undeva“, „Rogvaiv“ şi „Tu m-ai cucerit“, dar şi “Să-i iert păcate“.

Formată în prezent din Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Marius Keseri, Carmin Ionescu şi Alina Crişan, trupa Direcţia 5 s-a înfiinţat în anul 1991, iar un an mai târziu băieţii lansau primul album: „La vulturul de mare cu peştele în gheare“. A urmat apoi o lungă istorie muzicală, cu peste 20 de albume şi sute de piese lansate. De-a lungul timpului, Directia 5 a colaborat cu artişti precum Delia, Loredana Groza, Lidia Buble, Andreea Bănica şi Nicoleta Nucă.

Vezi aici ultimul clip lansat de Direcţia 5, în colaborare cu Adi Sînă

Mai multe