Surprize, Surprize! Andreea Marin s-a întors în studioul emisiunii care a făcut-o celebră

1 octombrie 2016 21:21   Vedete românești
Ultima actualizare:

Opt ani și 18 sezoane. Atât a durat povestea "Surprize, Surprize", emisiunea care le dădea întâlnire telespectatorilor în fiecare sâmbătă cu voia bună, poveștile emoționante de viață și cazurile sociale pentru care se căuta o rezolvare. Andreea Marin și-a primit supranumele de "Zâna Surprizelor", în mare parte și pentru reunirea unor familii despărțite de mări și oceane.

Porecla i-a rămas si astăzi, chiar dacă ultimul episod al show-ului care nu avea rival la acea vreme s-a terminat în 2007. Andreea s-a întors în studioul în care a realizat emisiunea care a ajuns la inimile a milioane de români, dar nu pentru a o relua, ci pentru a sărbători 60 de ani de existență a TVR.

Momentul a fost cu atât mai emoționant pentru Andreea Marin cu cât în studioul amintirilor sale s-a realizat un spectacol care va fi dat pe postul public de televiziune și care a reunit persoane publice importante, fost și actuale vedetele ale TVR-ului. Prezentatoarea s-a pozat cu Cristian Țopescu, Mircea Radu și Carmen Movileanu.

"TVR împlinește 60 de ani în curând, a fost o bucurie să fac o incursiune în istoria televiziunii alături de cei 3 invitați speciali, în studioul Surprizelor de altădată ! Vă anunț când emisiunea va fi pe micile ecrane, a scris Andreea Marin, încântată de această experiență, pe pagina ei de Facebook.

Mai multe