SURVIVOR 2021. Ce nume va purta băiatul lui Culiță Sterp? Mama Geta a dat din casă!

23 februarie 2021 17:00   Vedete românești
Ultima actualizare:

Culiță Sterp este în al nouălea cer! Faimosul a primit de la iubita lui, Daniela, însărcinată în cinci luni, o veste care l-a lăsat fără cuvinte: va deveni tată de băiat și nu de fetiță, cum fusese anunțat inițial.

 „E băiat! S-a schimbat! Nu cred! Am zis că e o farsă, dar mai e până la 1 aprilie. Nu-mi vine să cred. Când am văzut poza și am văzut că e băiat, am dat-o din plâns, în fericire. Sunt atât de fericit că nu pot să mă exprim”, a declarat Culiță la Survivor, la primirea mesajului de la iubita sa, Daniela. Culiță Sterp a venit la Survivor cu gândul că va avea o fetiță, însă odată cu evoluția sarcinii, medicii au descoperit că Daniela Iliescu, iubita lui, urmează să dea naștere unui băiețel. Prima care și-a dat seama că Daniela va fi mamă de băiat a fost chiar bunica Geta, mama lui Culiță Sterp.

„A venit Daniela cu două-trei zile în urmă pe la noi și eu i-am zis: după fața ta se vede că nu faci fată, mai mult ca sigur tu ai băiat. Și ea zice: «De unde știi, că am fost la ecograf și la examenul morfologic doctorul a zis că e băiat». A mers la control cu mama ei. Ea a vrut însă să-i spună prima dată lui Culiță prin mesaj. Eu însă mi-am dat seama după burtă că e băiat”, a declarat mama Geta, în emisiunea Teo Show, de la Kanal D.

Mama faimosului a dat din casă și a spus care va fi numele viitorului ei nepot. „Numele e Mihai! Dacă așa a a zis Majda, să-l cheme Mihai, apoi Mihai să-i rămână numele. De multe ori o fată se descurcă mult mai bine ca un băiat în viață. Dar toți bărbații își doresc prima dată băiat. Și eu am plâns de fericire cu Culiță odată ”, a mai spus mama Geta, la Kanal D.

Citește și:

SURVIVOR 2021 Surpriză colosală pentru Culiță Sterp. Cum l-a anunțat iubita că va avea băiat, deși inițial știa că e fetiță

Survivor 2021. Iancu, fratele lui Culiță Sterp: ”Nu mă așteptam să fie atât de bun”. Faimosul trage tare pentru copilul lui

Mai multe