SURVIVOR 2021 Eliminare în tabăra Faimoşilor, dar şi mesaje de la cei dragi

9 mai 2021 23:59   Vedete românești
Ultima actualizare:

Faimoșii și Războinicii de la “Survivor România” și-au dat întâlnire duminică, pe terenul sportiv, într-un nou joc pentru comunicare. Faimoșii au ieșit câștigători, s-au bucurat de mesaje scrise de la cei dragi, dar au avut si o seară grea. La consiliul de eliminare au aflat că au rămas fără un om important.

Seară tensionată la Survivor România, în ediția difuzată duminică, 9 mai, la Kanal D. După ce Faimoșii au câștigat jocul de comunicare și au avut bucuria să schimbe mesaje scrise cu cineva drag, din România, concurenții s-au pregătit pentru consiliul de eliminare. Se știau deja două nume propuse pentru eliminare, în urma consiliilor de vineri și de sâmbătă, Irisha și Albert, dar situația s-a răsturnat la votul telespectatorilor.

Zanni, favoritul publicului la Faimoși

În urma voturilor publicului, Zanni a ieșit concurentul favorit din echipa Faimoșilor și a avut dreptul să nominalizeze un coechipier. Este vorba despre Elena Marin. „Cucu și Andreea sunt doi oameni care merită a doua săptămână așa cum au meritat toți încrederea și susținerea noastră. Nu văd că ar fi corect să votăm Andreea sau Cucu, chiar dacă Andreea nu a demonstrat destul de multe pe traseu. Ștefan nu va primi votul meu, pentru că este sincer. E inconștient, de-asta îmi place de el. Pentru că Elena a dat mai devreme din cap la spusele Irishei, pentru că se simte puternică, pentru că susține niște porcării, Elena o să primească votul meu”, a declarat Zanni. „Mă așteptam pentru că au fost discutii și s-a spus că din punct de vedere social voi fi nominalizată. A fost destul de vizibil. Îmi pare rău că nu ne vedem fiecare greșelile", a ripostat Elena.

Irisha, eliminată de la Survivor România

Din echipa Războinicilor, favoritul publicului a ieșit tot Albert, așa că s-a salvat automat de la eliminare. Cum era de așteptat, el l-a nominalizat pe Sorin, deși acesta din urmă schimbase tactica și chiar și-a cerut scuze pentru atitudinea ostilă și pentru conflictele avute de-a lungul show-ului, cu Albert. Pe locul al doilea în preferințele publicului, de la Războinici, a ieșit Marius Crăciun, care l-a propus pentru eliminare pe Bogdan Urucu, intrat în competiția „Survivor România” pe 28 aprilie. Astfel, dintre Irisha, Elena Marin, Sorin și Bogdan, concurenții și-au luat "la revedere" de la Irisha. Faimoasa a primit cele mai puține voturi și nu a scăpat de eliminare. Irisha a intrat în concurs pe 8 aprilie.

Culiță Sterp a aflat că a devenit unchi

În schimbul de mesaje cu cei dragi, Culiță Sterp a vorbit cu viitoarea lui soție, Daniela, însărcinată cu băiețel. Pe lângă cuvintele de dragoste pe care i le-a spus, aceasta l-a anunțat pe Culiță și că a devenit unchi. „Am reușit să vorbesc cu Daniela, pentru că îmi este foarte dor de ea. M-a bucurat, dar m-a și întristat pentru că m-a făcut să-mi fie și mai dor de ea. Mi-a spus că am devenit unchi. Este ceva minunat și am o nepoțică pe nume Carla. Este fetița surorii mele Ileana și abia aștept să ajung acasă să o iau în brațe”, a declarat Culiță Sterp.

Citește și:

SURVIVOR 2021. Sorin Pușcașu i-a cerut iertare lui Albert Oprea: "Am spus că trebuie să mă schimb"

Cine este Irina Ceban "Irisha", noua concurentă de la Survivor. A fost finalistă "Bravo, ai stil!"

Mai multe