Survivor 2021. Irisha, propusă spre eliminare de Faimoși: “Mă așteptam, nu sunt șocată”

8 mai 2021 0:04   Vedete românești
Ultima actualizare:

Prima imunitate a săptămânii a fost câștigată de Războinici, așa că Faimoșii s-au văzut nevoiți să nominalizeze un membru al echipei lor pentru eliminarea de duminică, 9 mai.

După ce săptămâna trecută, Războinicii au pierdut ambele meciuri de imunitate, iar Sindy a plecat acasă, măcar pentru o zi au putut respira ușurați și au avut un Consiliu liniștit, la care doar au asistat la contrele Faimoșilor.

Controversele nu au dispărut în tabăra vedetelor. Culiță a intrat în vizorul câtorva colegi, iar Zanni a mărturisit că a fost cel care i-a furat mâncarea Elenei Marin, acum trei luni.

În urma opțiunilor exprimate de toți cei celor 10 Faimoși, cea care a primit cele mai multe voturi a fost Irisha. Nu a intrat de prea mult timp în competiție și deja Irisha este nominalizată spre eliminare pentru a doua oară.

Irisha, nominalizată spre eliminare

"Mă așteptam, nu sunt șocată, sunt chiar ok. Încep să mă obișnuiesc, e pentru a doua oară. Sper să mă salveze publicul. Dacă plec, o să mă uit de pe canapea și o să le zic: hahaha, fraierilor, nu mai are cine să aducă puncte. Am zis asta sub formă de glumă", a spus Irisha în momentul în care a auzit că este în pericol de eliminare.

Mai multe