SURVIVOR 2021 Surpriză colosală pentru Culiță Sterp. Cum l-a anunțat iubita că va avea băiat, deși inițial știa că e fetiță

22 februarie 2021 14:01   Vedete românești
Ultima actualizare:

Surpriză de proporții pentru Culiță Sterp, unul dintre cei mai aprigi concurenți din echipa Faimoșilor, de la "Survivor 2021", emisiune difuzată de Kanal D. Solistul a plecat din România cu informația că iubita gravidă va aduce pe lume o fetiță dar, iată că situația s-a schimbat la 180 de grade.

În ediția difuzată duminică seara la Survivor România, am văzut cum Faimoșii, după ce au câștigat cu 10-6 jocul de comunicare, s-au bucurat de delicatese, dar și de mesaje de la fani. Lacrimile de fericire au curs însă atunci când concurenții au primit pozele trimise de cei dragi, din România. Culiță Sterp a avut o reacție pe care nu o va uita niciodată. Acesta a primit o poză specială de la iubita sa, Daniela, care este însărcinată. Deși știa că va deveni tătic de fetiță, ecografia a arătat, între timp, altceva. Va fi tătic de băiețel. ”Este băiat! E băiat! Bă, e băiat, dar cum s-a schimbat? Bă, nu cred”, a exclamat Culiță. În poză apăreau Daniela, într-un body, cu vedere la burtică, mesajul "It's a boy" și ecografia.

Artistul a mărturisit și ce nume va purta băiețelul său și al Danielei. "Deci n-o mai cheamă Jacqueline, ci Mihai!”, a spus viitorul tătic. ”Nu-mi vine să cred, când am văzut poza prima dată am zis să mă pregătesc să mă emoționez, că zic acum dacă este poză, sigur o să văd o poză emoționantă și când am văzut că este băiat, am dat-o din plâns, în fericire, am plâns de fericire”, a mărturisit Culiță la emisiune, după vestea primită. 

Citește și:

Exclusiv! Ce meserie avea Culiță Sterp de la "Survivor", înainte să devină celebru: «Am moșit peste 1000 de oi»

SURVIVOR 2021 Simona Hapciuc, eliminată din concurs: "Astea au fost jocurile colegilor

Survivor 2021. Iancu, fratele lui Culiță Sterp: ”Nu mă așteptam să fie atât de bun”. Faimosul trage tare pentru copilul lui

Mai multe