Survivor 2021. Zanni a recunoscut că i-a furat mâncarea Elenei Marin: “Îmi e greu să spun asta”

7 mai 2021 23:20   Vedete românești
Ultima actualizare:

În urmă cu câteva luni, mai aproape de debutul competiției Survivor România 2021, între Faimoșii Zanni și Elena Marin a pornit un conflict care a ars mocnit până acum. Dansatoarea l-a acuzat pe cântăreț că i-a furat proviziile de mâncare, însă el a negat. Până în ediția din 7 mai, când a recunoscut că el a fost de vină prima dată când i-a dispărut mâncarea Elenei.

Zannidache și-a uimit colegii de echipă cu mărturisirea făcută ad-hoc. Acesta a recunoscut că i-a furat mâncarea Elenei Marin.

În consiliul de nominalizare al Faimoșilor, Zanni i-a mărturisit Elenei Marin că i-a furat porția de mâncare și, atunci când dansatoarea l-a confruntat, a mințit-o că nu a fost el. Deși au trecut trei luni de la întâmplare, solistul a vrut să-și ia o piatră de pe suflet.

Zanni: "Mi-a fost rușine să recunosc"

„Înainte să arăt cu degetul către altă persoană, trebuie să-mi iau așchia de pe suflet. Îmi e greu să spun treaba asta, dar o voi spune. În urmă cu trei luni de zile, am găsit în lada din camp o porție de mâncare. M-am uitat stânga-dreapta, nu era nimeni acolo și am zis să mă abțin, dar îmi ghiorțăia mațul. Era într-un loc în care umblă toată lumea și, după mine, era vina celui care a pus-o acolo. 

După 9 ore, Elena a observat că îi lipsește mâncarea și, fără să știe că eu am fost acela, a dat direct vina pe mine și m-am simțit jignit. Deci chiar dacă nu o luam eu, tot pe mine ar fi dat vina. Și n-am zis nimic prima oară. După câteva zile am făcut pace, am mințit-o că nu eu am luat.

I s-a mai furat o dată porția și aici n-am fost eu, a căzut vina pe mine și a doua oară. Am simțit să mărturisesc treaba asta, mi-a fost rușine să recunosc pentru că am fost într-un conflict cu Elena. Dacă e ea de acord, o să-i dau toată săptămâna asta porția mea de mâncare. As  vrea să-i întreb pe cei din jurul mei dacă știu ce înseamnă să fii asumat”, a spus Zanni în fața lui Daniel Pavel și a tuturor concurenților.

Reacția Elenei Marin

Mai multe