Suvenirul pe care oamenii îl primesc la căpătâiul Denisei: „Noi cu asta vom rămâne”

24 iulie 2017 19:44   Vedete românești
Ultima actualizare:

Toți cei care merg să aprindă o lumânare la Cimitirul Bellu, acolo unde trupul neînsuflețit al Denisei Răducu este depus, nu vor pleca cu mâna goală. Colegii de breaslă sau oamenii care nu au cunoscut-o personal, dar au admirat-o sau au rămas impresioanți de povestea ei, primesc la ieșirea din capelă o fotografie a cântăreței.

Denisa Răducu, cunoscută cu numele de scenă ca Denisa Manelista, s-a stins din viață duminică, 23 iulie, fiind răpusă de cancerul hepatic. Trupul neînsuflețit al cântăreței a fost depus la Cimitirul Bellu, acolo unde prietenii colegii și fanii pot merge să-i aducă un ultim omagii tinerei fete, care avea mereu zâmbetul pe buze.

Cu toții și-o amintesc pe Denisa drept o tânără talentată, cu ochi sinceri și veselă mereu. Drept urmare, cei care aleg să meargă să-i aprindă acesteia o lumânare la căpătâi vor pleca cu această imagine în minte, dar și în mână și asta pentru că vor primi un mic suvenir.

O poză a cântăreței în care apare cu un zâmbet sincer, până la urechi, le este înmânată celor care trec să-și ia rămas bun de la ea.

„Aceasta este o poză pe care am primit-o la ieșire, acolo... Noi așa vom rămâne, cu imaginea despre Denisa, fata mereu zâmbitoare, cu zâmbetul pe buze”, a spus Minodora, în direct la „Acces direct”.

Mai multe